darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

slm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxasilkanxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşım anlamıyon heralde mail adresine giremiyom destek talebinede yazdım şifreyi aldım ne ilgilenen var nede bi cevap sen yazdım diyorsun zaten msn adresini açabilsek neden ve nekadar süre ile ban yediğini öğrenecem ama olmuyo YA MMOMT2 DE birtane sesimi duyacak yetkili yokmu nasıl bi yönetim anlayışı bu kaç gündür 1 cevap bile alamadım nasıl bi anlayıştır bu biz oyunu övelim yere göğe sığdıramayalım ama karşında bir tane muhattap bulama oyunda harcadığımız emeğin verilen paraların karşılığı böylemi olacak destek talep formunda mail adresi istiyo kendi mail açılmadığından mecburen farklı mail giriyoz vede gelen şifreyi defalarca girdim halde sadece ÇÖZÜLDÜ diye yanıt görüyom ne çözülmesi 16 gün oldu yeter artık ya yokmu bi allah ı n kulu yardımcı olacak yazık günahtır ya eme saygı diyoz olmuyacak yere başkasının yüzünden bizim itemler gidiyo sadece itemlerim geri gelsin istiyorum 8 edit 200 tl demek bumudur emeğe saygı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri