HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar sizin LunGhaN olarak bildiginiz arkadaşımızın Us serverindaki chari..
Tam ekran izleyiniz
Sonuna kadar izlerseniz başkasının karakterini kendi karakteri gibi göstermeye çalısan acizlerden olmadığımızı anlarsınız..
Tam ekran izleyiniz

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sonuna kadar izlerseniz başkasının karakterini kendi karakteri gibi göstermeye çalısan acizlerden olmadığımızı anlarsınız..

Son düzenleme:
Daha öne birisi senin olduğu ne mağlum;Bende milletin videosunu alır benim derim demiş.
Ona gerekli cevabı verdim.Bu tarz mesajlarla karşılaşmamak için karakterin farklı level ve zamanlardaki ss lerinide koyuyorum,inanıp inanmamanız benim için önemli değil,siz inanınca bir şey kazanmıyacağım ,inanmayınca bir şey kaybetmeyeceğim.
Herkese iyi forumlar iyi oyunlar dilerim.
Ona gerekli cevabı verdim.Bu tarz mesajlarla karşılaşmamak için karakterin farklı level ve zamanlardaki ss lerinide koyuyorum,inanıp inanmamanız benim için önemli değil,siz inanınca bir şey kazanmıyacağım ,inanmayınca bir şey kaybetmeyeceğim.
(Elimdeki kılıç bana ait değildir,sadece bir ss için ödünç almıştım.,kimsenin malıyla kimseye hava atmam)
Herkese iyi forumlar iyi oyunlar dilerim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)