Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Charınızı editleyin

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan PcCaNaWaRı_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 380

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkesin başına gelmiştir, gmsiniz ve kod yazmadan oyuncuları öldüremiyorsunuz tüm karizmanız çizildi burası doğru :D Neyse bilenler olabilir bilmeyenlerde vardır biz konumuza geçelim

1)Navicata giriyoruz.

2)player>player diyoruz.

3)Tüm oyuncuların listesi gelir. İstediğimizi editleyebiliriz.

4)En üstte id yazıyo onun tam yanında aşağıya doğru inen küçük küçük kutular var istediğimiz charın hizasındaki kutuya basıyoruz. Böylece aradığımız bölümlerde charları karıştırmamış oluyoruz.

5)Sağ tarafa doğru ilerliyoruz. En üstte level yazana dek... Ondan sonra level yazısının altındaki bölmeden levelimizi editliyoruz. (burdaki level oyundaki levelimizin kaç olcağını ayarlamamızı sağlar.) En fazla 65535 level yapabiliyorsunuz :)

6)Ayarladıktan sonra yine sağa doğru devam edin. level_step gelcek en üstte onu geçin sonra arka arkaya 4 tane şunlar gelcek:

st, ht, dx, iq

hp, sp, str, dex yani... Bunları en fazla 32767 yapabiliyoruz (ki öyle yapmanızı tavsiye ederim)

7)Genel olarak bitti ama isterseniz devam edin gold filan gelcek oyundan üşenirim derseniz oraya 1999999999 yazın oyundaki yang miktarınız bu kadar olur. stat_point var eğer 1000 yaparsanız oyunda c ye basınca 1000 tane stat hakkınız olur (ama veremezsiniz.) Aynı şeyler skill_point de de geçerlidir.

8)En sonunda save diyip kapatıyoruz bu kadar. Sonra reboot atıyoruz serverimize ve girdiğimizde charımız editlenmiş oluyor. İşte charınızın muhtemel son durumu :

4562.bmp


İyi oyunlar...

Not: Çok basit bir olay olduğu için resimli ya da videolu anlatıma gerek görmedim herkes yapabilir;)
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst