Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

m2 at madolyonu düşürme(programsız)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cezo1999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 741

cezo1999

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konuya başlamadan önce arkadaşlar bu hile sadece yüzde oranını yükseltmekte vakit veremiyorum ama denerseniz sonunda düşüyo ama normal aramadan daha hızlı yani en fazla 2 3 gün içinde veya en hızlı yarım saat içinde düşer ben böyle yaparak arka arkaya 5 gün at madalyonu düşürdüm şimdi hilemize gelelim hilemizde ilk olarak
1. seyise gidip at madalyonu bul görevini alıyoruz tabi ararken üstümüzde madalyonu olmaması lazım tabi hemen görev masaüstünde çıktıktan sonra hemen okumamalılıyız
2. bir at madalyonu bul görevi masa üstünde gözükürken maymun zindanına giriyoruz 2 ci kata çıkıyoruz ve görevimizi 2 ci katta açıyoruz
3.görevi açtıktan sonra yürüyüp biyaz güçlü beden olanlar avantajlıdır hemen ölmezler onlar arkanızdan gelip topladıktan sonra onları kesin madalyon genellikle zayıf maymun atıcılardan düşüyor
işallah hilemizden memlun olursunuz
not:Yakında Resimli Anlatımda Ekliyeceğim
Bu arada arkadaşlar bu hileyi sitesine koymak isteyenler ne olur ben kendimde kullanırdım bu hileyi sizle paylaşıyorum ne var bir alıntıdır deseniz
alıntı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri