emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Admİnlere kizanlar İÇerİ gİrİnnn

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yusuf2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 280
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

arkadaşlar sizden bişey rica edicemm gidin bana 12 bin üye alabilecek 2 tane ch olan ve bir sürü hata var şimdi soruyorum sizeee siz yapabilirmisinizz haa yapabiliyorum diyorsanız yapın ss alıp gösterin adminlere yada mmomt2 site adminlerine neden kızıyorsunuz kardeşimmm eğer onlara kızacaksanıız bırakın oyunu açmasınlar eğer açmazsalar hiç şaşırmayınn koskoca serverin her bir cm si ile uğraşıyorlar bide bu saçma sapan konu açıyosunuzz oyun kapanırsa bilinki gereksiz konu açıp adminlere kızanlar yüzündendir ayrıca böyle yaparsanızz oyun zaten kapanır bi ihtimal günahada girersiniz nasılmı onuda açıklıyım biliyorsunuz pvp serverlar az kaldıı kalanların hiçbiride mmomt2 gibi olamaz hepmizi biliyoruzz küfür ederseniz server kapanır server kapandıgındada bizim hakkımızıda yemiş olursunuz ve böylelikle büyük bi başarı yapıp oyunu kapattırırsınızz
ARKADAŞLAR LÜTFEN ADMİNLERE KIZMAYIN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR HEPSİNİ SİZİN SERVERDA DAHA İYİ OYNUYABİLMENİZ İÇİN YAPIYORLAR HAA SABREDEMEM DİYORSANIZ BIRAKIN OYUNU OYNAMAYIN MMOMT2 Yİ ALLAH ALLAH

admin ve ekip sizin serveri oynamanız için çabalıyor lüten kızmayın onlara :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri