- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Herkez Saygılı Dürst bir Gm arıyor ama Başkasını Bulup Siktir Git Diyip Konuyu Kapatıyor Siz Siktirin Gidin Lan Kac Günden Beri Heycanla Bekliyoruz Bir Adam Gelip Siktir Git Sen Bizim GM Miz Degilsin Diyor Yeter Artık Lan Büsürü Şey Yazdık 20 30 kere Böle Diyenler Oluyo Acamm 1 Sw O Atılanların Hepsini Alcam İceri Gm Yapcam O Bizi Almıyanlara Nah Dicem Sana Gm Lik Sonra Sw Kapanıyo Özür Dilerim Keşke Seni Alsaydım Diyo Arkadaşlar Bu Konuya Bi Care Bulun Ya Alcanız Yada Düzgünde Söliceniz Adam Diyo Sen Cok İyi Bir Gm Sin Cok Teşşekürler Diyo Yarın Geliyo Ox Yapmıo Event Yapmıo Tl Atıyo Sorna geliyo GM İlanlarına Aha Buldum Alım Sunu Event Ox Yapsın Adamlar Bilmiyo la Bi Edit Yapma Bile Atack Serveri İndir Yap Tl ye bak Öle TL Tl DEGİL
saten
1.Dürst Olcan Diyolar
2.Event Yapabilcen
3.Ox Yapabilcen
4.Edit Yapa Bilecen
Olum Yarın Geliyo Yine Atıyo Öle Tl yi sikiyim Valla Sinirimden Cıldırcam Konuyu Kilitlemeyin Adminler Herkez Görsün Bakam Öyle Vaka Böyle Vakamı Diye Lan Bi Oyunda Tl lik Düzgün Yapılması Gerekiyo Adamlar Cırını Sikiyo Lan Gm Ler Ga SGM Ler Bile Cok İyi İşini Yapıo 9 senelik metin2 Oyuncusuyum Böle Sacmalık Görmedim Hacı Ya :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24:
saten
1.Dürst Olcan Diyolar
2.Event Yapabilcen
3.Ox Yapabilcen
4.Edit Yapa Bilecen
Olum Yarın Geliyo Yine Atıyo Öle Tl yi sikiyim Valla Sinirimden Cıldırcam Konuyu Kilitlemeyin Adminler Herkez Görsün Bakam Öyle Vaka Böyle Vakamı Diye Lan Bi Oyunda Tl lik Düzgün Yapılması Gerekiyo Adamlar Cırını Sikiyo Lan Gm Ler Ga SGM Ler Bile Cok İyi İşini Yapıo 9 senelik metin2 Oyuncusuyum Böle Sacmalık Görmedim Hacı Ya :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24:
Son düzenleme:
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Gücelll
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
aynen katılıorum..
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Güncel İstedigini Söleyin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)