HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaş T u r m m o . c o m iyi işler çıkardığını bildiğim için Problemimi buraya yazıyorum başka bi forumdan cwp alabilcemi sanmadğm için
Problem clientlerde değil sunucumda 1 haftadır üstünde tepiniyorum Lütfen Yardım Edin
Start werdikten 3 4 saat kadar girişde hiç bir sıkıntı olmuyor bağlanıp oyuna giriosnz fakat ne acayiptir ki yapmadğm şey kalmadı 3 4 saatten sonra oyuna kimseyi almıyor ama içerdekilerde dc yemiyor lag bnm sunucumda 0 dencek kadar az yaklaşık 40 50 kişiyiz henüz bunu çözsem büyücez ama buna care bulamadım
Sunucumun Özellikleri
4 çekirdek 2.33
4 gb ram
sınırsız trafik vs. vs. vs.
bu sorunun çözümüne gmlik wercem Not: hamachili değildir! Vps Statik ip
Problem clientlerde değil sunucumda 1 haftadır üstünde tepiniyorum Lütfen Yardım Edin
Start werdikten 3 4 saat kadar girişde hiç bir sıkıntı olmuyor bağlanıp oyuna giriosnz fakat ne acayiptir ki yapmadğm şey kalmadı 3 4 saatten sonra oyuna kimseyi almıyor ama içerdekilerde dc yemiyor lag bnm sunucumda 0 dencek kadar az yaklaşık 40 50 kişiyiz henüz bunu çözsem büyücez ama buna care bulamadım
Sunucumun Özellikleri
4 çekirdek 2.33
4 gb ram
sınırsız trafik vs. vs. vs.
bu sorunun çözümüne gmlik wercem Not: hamachili değildir! Vps Statik ip