HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar. Çoğu kişi bu hatayı bilir. Bazı insanlar format at veya sistem geri yükle falan der
. Bunların hepsi çok saçmadır hem hiçkimse bir oyun için pcsini formatlamaz. Sabitteki konular hiçbir işe yaradığı da yok. Aslında resimle anlatmayacaktım çünkü çok kolay ama biraz renk olsun.
İlk adımdan başlıyor...
İlk Önce oyunumuzun kurulduğu dizine gidelim. Sonrasında HShield klasörüne girip HSupdate.exe yi çalıştırın.
2.Adım ...
Yanda bir ekran çıkacak aynı şekilde. Çok az sabrederseniz anında dolacak ve kapanacak. Sonrasında oyuna güvenle giriş yapabilirsiniz.
NOT: Eğer birkaç gün sonra olmamaya başlarsa 1. ve 2. adımı tekrar uygulayın. Büyük ihtimalle HS ye yeni patch gelmiştir.
Alıntı yapacaksanız turkmmo.com/xxmen26 dan alınmıştır yazın.
. Bunların hepsi çok saçmadır hem hiçkimse bir oyun için pcsini formatlamaz. Sabitteki konular hiçbir işe yaradığı da yok. Aslında resimle anlatmayacaktım çünkü çok kolay ama biraz renk olsun.İlk adımdan başlıyor...
İlk Önce oyunumuzun kurulduğu dizine gidelim. Sonrasında HShield klasörüne girip HSupdate.exe yi çalıştırın.
2.Adım ...
Yanda bir ekran çıkacak aynı şekilde. Çok az sabrederseniz anında dolacak ve kapanacak. Sonrasında oyuna güvenle giriş yapabilirsiniz.
NOT: Eğer birkaç gün sonra olmamaya başlarsa 1. ve 2. adımı tekrar uygulayın. Büyük ihtimalle HS ye yeni patch gelmiştir.
Alıntı yapacaksanız turkmmo.com/xxmen26 dan alınmıştır yazın.
Son düzenleme:
Arkadaşım siz körmüsünüz yoksa öle mı olmaya çalısıyorsunuz sabit konu var bunun hakkında boş boşş açmayın bu konuyu
Arkadaşım siz körmüsünüz yoksa öle mı olmaya çalısıyorsunuz sabit konu var bunun hakkında boş boşş açmayın bu konuyu
Kardeşim tecrübesizliğin bu kadarıda olmaz denedinmi sen o konuları ?. Kendini moderatör sanıpta konuşma bana. Bu arada sen kime kör diyosun sabit konuları bende gördüm. Sen kime bilmişlik yapıyorsun anlamıyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...