mavzermete 1
mavzermete
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wolfteam Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vatabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Amvo virüsünü internette ararsanız karşılaşırsınız.Hackin içindeki malwareler ; oyuna etki yaptığından yan etkileride bulunabilir . şahsen kendim kurt + envanterhack.dll yüzünden amvoya ondan sonrada autorun.infye sonrada system volume information ' a bulastım

volume virüsü hala duruyor performansı biraz daha fazla tutuyor ancak amvo autorun içeren malware veya dlllerden kurtuldugum icin şükrediyorum .

gene de siz daha iyi bilirsiniz sayın muhammet7676; umarım arkadaşımız sorununu çözer.

Kardeş yanlız bnm sorunur virüsle deil bnm pc 1 hafta önce format yedi çünkü iç hata sorunun alıyodum wolfta
bnm sorun oyunun kasması sen dediğin programların hepsi zaten yüklü ve pc virüssüz

Arkadaşlar wolfteam nedense bede çok yavaş oynanıyor yotube den video izliom bakıyorum adamlarda çok hızlı çalışıor sorunu nedenini bi söleyin lütfen bi de çözümünü unutmadan özllikeri pc nin:
1,50 GB RAM
Windows 7 32 bit işletim sistemi
512 MB Ekran kartı

1 den fazla nedeni olabilir işletim sistemi uygun ancak bir sürü sebeb var.Yavaş oynatması için. format atmışsındır windows.old duruyodur yada pc yi çok uzun süre açık bırakıyosundur başka biri internetine bağlanıyodur...

Ekran kartın 512 mb bizim arkadaşta vardı onunda donuyodu ekrankartını 1gb yaptı sorun çözüldü

Dostum ramin iyi.

Sorunun 2 şeyden kaynaklanabilir.

1.si ekran kartının düşük olması.
2.si İnternet hızın yavaş olabilir.

Eğer internetin hızın yavassada oyunda lag , kasma gibi belirtiler görürsün.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri