Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ulan hepnz yalakasnız rezller the metin2 yi duymussnzdur orda oynadm lan adam tek kişiydi en uzun bakm 2 gun surdu lan ne rezl bı pvp 6 gun bakm olurmu adam kni agzyle soylemedimi ch2 acarken dosyaları bozdum demedimi bilmio işte peki neden themetin2 admni Shorty tek basına o kdr kişiyle ugrasıodu hae hemde oynadagm en guzel pvp di
ulan hepnz yalakasnız rezller the metin2 yi duymussnzdur orda oynadm lan adam tek kişiydi en uzun bakm 2 gun surdu lan ne rezl bı pvp 6 gun bakm olurmu adam kni agzyle soylemedimi ch2 acarken dosyaları bozdum demedimi bilmio işte peki neden themetin2 admni Shorty tek basına o kdr kişiyle ugrasıodu hae hemde oynadagm en guzel pvp di
Mantık olarak>> Senin kurdugun serwer 2 saatte biter en fazla 10 kişilik olur.. MmoMt2 Yanlış hatırlamıyosam 10 000 kişilik bi serwer dı.. Ama biz 1000 kişiden hesaplayalım.. yaklaşık olarak seninkinin 100 katı. Senin serwer ın 2 saatte bitiodu. O zamn MmoMt2 de 200 saatte bitmesi lazım. Bu da yaklaşık oalrak 8 buçuk gün oluyor.. tabi bu hiç bilgisyar başından kalkılmamış hali.. Bu sw yi kuranlar da insan elbet uykuya ihtiyaçları var.. Ama serwer daha 7 gündür kapalı.. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...