- Konular
- 62
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
vallah anlamiyorum seni hep indexlerin hep hiç bişi yok onu bnde yapiyorum resmi sana 1000tane yaparim emin ol biraz kodlamaylada ugrasan insan madem bilmiyosun <center> yazar ... bide arkaplana normal haliyle yapar waRoSh Dogru söylüyor..
- Konular
- 1,841
- Online süresi
- 13h 16m
- Reaksiyon Skoru
- 308
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 262
- MmoLira
- 623
- DevLira
- 0
vallah anlamiyorum seni hep indexlerin hep hiç bişi yok onu bnde yapiyorum resmi sana 1000tane yaparim emin ol biraz kodlamaylada ugrasan insan madem bilmiyosun <center> yazar ... bide arkaplana normal haliyle yapar waRoSh Dogru söylüyor..
Cevabı ben vereyim uğraşmış yapmış emege saygı ilk önce ve sen o tasarımın bir butonunu yapmayı becerde göreyim kodlama çok biliyosan koyacağında serverine <center> </center> kodunu kendin eklede kendin bir şey becermiş ol sizin gibiler forumda varken ben pek bu foruma böle adamların değer verip design yapıp kodlayıp size paylaşacağını sanmıyorum.
Tasarıma lafın varsa ekle themustyou@hotmail.com yoo ben kodlamaya laf yapıyom dersen kendin ekle bebiş

Ekleyince bi iki tane index tasarımının demosunu yada .png sini atsana bi görüyüm :m08:
- Konular
- 448
- Online süresi
- 2h 49m
- Reaksiyon Skoru
- 390
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 61
- DevLira
- 0
Haklısın Kardeşim Siz Tasarımdan Ne Anlarsınız Adam Yapıo Sizde Kıskanıyorsunuz.
- Konular
- 311
- Online süresi
- 17h 39m
- Reaksiyon Skoru
- 683
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 212
- MmoLira
- 128
- DevLira
- 0
Ben imzamda başkasının yaptığı resmi taşıyacak kadar özenti biri değilim meselaaaaa. Ayrıca çok güldüm sana. :m08: Sen benim kodlama bilmediğim için sadece tasarımıyla ilgilendiğimi , senin kodlanmış bi tasarımla benim kodlanmamış halde bi tasarımımın aynı seviyeye bile koyamayacak kadar bu işle içli dışlı olduğumu bilsen , benim ne kadar eski olduğumu bilsen ve en önemlisi adam olsan sadece ; " Teşekkürler , eline sağlık. " yazıp , " Eyvallah
" cevabını alacağını bilirdin. Ben bu forumda milletle laf yapmak için yokum , millete ' ADAM AKILLI ' laf yapmayı öğretmek için varım , aslında sana cevap yazamiycak kadarda meşgulüm , ama fırsat bu ya , çay molam. :cay:teşekkürler
Rica ederim.

Teşekkürler.
Rica ederim.

Cevabı ben vereyim uğraşmış yapmış emege saygı ilk önce ve sen o tasarımın bir butonunu yapmayı becerde göreyim kodlama çok biliyosan koyacağında serverine <center> </center> kodunu kendin eklede kendin bir şey becermiş ol sizin gibiler forumda varken ben pek bu foruma böle adamların değer verip design yapıp kodlayıp size paylaşacağını sanmıyorum.
Tasarıma lafın varsa ekle themustyou@hotmail.com yoo ben kodlamaya laf yapıyom dersen kendin ekle bebiş
Ekleyince bi iki tane index tasarımının demosunu yada .png sini atsana bi görüyüm :m08:
Eyvallah kardeşim , kafanı yorma. Çocukların böyle oyunlarla beyin gelişime ihtiyacı var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)