farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

ArkadaŞlar sİzce bu İnandiricimi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Menfiss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

evet arkadaşlar şimdi öncelikle forum daki görevli mod arkadaşım bu konuyu kilitlememeni rica ediyorum.

şimdi oyunun bakıma girdiği günden itibaren. devamlı olarak oyunun bakımı ile ilgilenn trojen adlı kişi ne hikmetse tam oyun açılacaktı ortadan kayboldu. ya allahınızı severseniz bu kadar amatör olmayın. bu kadar düşürücü bir mazeret olabilirmi ya demekki bu trojen le sizin aranızdaki bağ sadece telefon numarasını bilmek daha ileriye gidemiyorsunuz. Diyelimki doğru ulaşamıyorsunuz çok merak ettim bu trojenin yapması gereken 1 2 şeyi nedir eeee bunuda söylemiyorsunuz. Birde forumdaki karşıt konulardan sıkıldığınız gayet açık birde lütfen foruma gereksiz konu açmayın diye bir kampanya başlattınız yav kardeşim bu forumdaki daha önceki gereksiz konular bu kadar rahatsız etmiyordu bunlar neden rahatsız etti sizi. şimdi bu konuyuda kilitleyin ama unutmayın. sizin müşterileriniz çocuklardan öte gidemez. siz ancak eşinize dostunuza paneli kullanma izni verirsiniz. nerden biliyorsun diyenlere hemen söyleyeyim Extacy'nin abisi sayılırım itemlerindeki özellikleri çok iyi biliyorum sanırım bu yeterlidir. ve daha niceleri var oyunda.

sahsi olarak tr0j3ni hic sevmiyorum. fakat bu arkasindan sallama izni vericegimi gostermes.

tekrar tekrar hatirlattigim gibi Burasi Turkiye'nin En Buyuk MMO'oyun Forumu-Platformu.

burayi pwp server forumu saniyorsunuz herhalde. burasi mmomt2 yokken vardi.

ayrica adminin yalan soyledigini idda edenler, yalan soyledigini ispatlayin aksi takdirde banlanicaksiniz.

he bu arada 3-5 catlak var forumda sizofren sen ve 1 kac kisi isiniz gucunuz yok forumda kufur etmekten baska bir sey yapmiyorsunuz bizde arkanizi toplamakla urasiyoruz.

simdi gelip boyle konu acarsan 1 Allah'in kulu seni adam yerine koyup sana inanmaz. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri