Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bide nasıl yapıcaz onu anlatsan
Arkadaşlar Gerekli Video Orda Var..
Semih66

Semih66
Ö.dTeşekkürler

Semih kardeş sen bunlara aldırma boşver. Hepsi yalan stayla beyin dedikleri. Ne de olsa Beyin bedavaa... Server filesin süpermiş. Bu arada bişi sorcam. Hamachiye kurduk diyelim. Bu
verdiğin packla mı oyuna gircez yoksa yeni pack mı ayarlıycaz ? Cevabını bekliyorum. Bir de kardeş ben önceden başka filesleride kurdum (tar.gz olanları 1 ay kadar önce) Kurdum ama hiç birinde oyuna girmedi. Hepsinde aynı sorun oldu. Ya sunucuya bağlanacaksında kaldı yada hata verdi yada pack açılmadı. :S
Sanırım üstüne kurduğum vhd den kaynaklanıyor. Hangi vhd yi önerirsin ? (emre-28 hariç.
)
Bu sorularıma cevap verirsen sevinirim. Cevap geldiği taktirde hemen sf yi indircem.
verdiğin packla mı oyuna gircez yoksa yeni pack mı ayarlıycaz ? Cevabını bekliyorum. Bir de kardeş ben önceden başka filesleride kurdum (tar.gz olanları 1 ay kadar önce) Kurdum ama hiç birinde oyuna girmedi. Hepsinde aynı sorun oldu. Ya sunucuya bağlanacaksında kaldı yada hata verdi yada pack açılmadı. :S
Sanırım üstüne kurduğum vhd den kaynaklanıyor. Hangi vhd yi önerirsin ? (emre-28 hariç.
)Bu sorularıma cevap verirsen sevinirim. Cevap geldiği taktirde hemen sf yi indircem.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)