HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bu nasıl bi işdir !!!!! bu servere geçeli 4gün oldu zar zor +9 ilahi kılıç aldım şamanla evlendim +9 sirus aldım sabaha karşı oyundan çıktım şimdi giriyorum sirus yok ilahi kılıç yok evlendim nikah yüzüğü yok dün değiştirdiğim efsunlar yine eski efsunlara dönmüş !!! bu nasıl bi iş biri bunu açıklıya bilirmi ? oyuncu hatası denilemez ! biriyle ne ticaret yaptım nede başka bişi METİN2 tr de olduğu gibi burda da mahkemeye baş vuru hakkımız var. yeri geliyor para cebimizden para veriyoruz emek harcıyoruz ama bi bakıyoruz yok olmuş herşey bu konu halledilcek mi ? yoksa yasal yollaramı baş vuralım ?
Hak veriyorum kardeşim.Ama sen yine ucuz kurtulmuşsun.Benim edit kolyem düz baronum düz kutsalım gitti 

aha şimdi iftardan önce 2.artdırma kağıdı aldım 8 tane baktım şimdi yok !!!! ya bunlara bi çare bulunsun yada biz mahkeme yolunu tutalım .
Benim +9 Çelik vardı oyundan çıkarken 1 saat sonra girdim yok yeniden basmak zorunda kaldım yazık değilmi bizede ey admin duy sesimizi..
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)