HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sayın Admin.ChatLaX 22.08.2011 tarihinde saat 17:52 de ban yedi.3gün yedi.Bugün 25.08.2011 17:53 te denedim giremedim.
Acaba dedim ben çarı saat 22.40ta kapatmıştım sonra girdigimde ban yedim.Yani demek istediğim şu çarı kapattıgım saattemi açılır yoksa sizin bana gönerdiğiniz e mail saattindemi açılması lazım.Bi yardım ederseniz sevinirim.
DeathMach02 & HarryPotter & Admin &VForce07 sizlerden bu konuaya cevap bekliyorum.Lütfen bunu dikkate alınız.
Acaba dedim ben çarı saat 22.40ta kapatmıştım sonra girdigimde ban yedim.Yani demek istediğim şu çarı kapattıgım saattemi açılır yoksa sizin bana gönerdiğiniz e mail saattindemi açılması lazım.Bi yardım ederseniz sevinirim.
DeathMach02 & HarryPotter & Admin &VForce07 sizlerden bu konuaya cevap bekliyorum.Lütfen bunu dikkate alınız.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun.Offf bilmiyorsun anlamıyorsun yorum yapma.
Öncelikle Bu Adamları Belirtmişsin.
Özel Olarak İsim vererek Konu Açma.
Madem öyle ö.m at bu saydıklarına.
Ben cevaplıyım;
Bu Akşam 10 Gibi Açılır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.Üzgünüm