Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Nufüs Azdı Diyorsun Bizim Kenardaki 62 70 Lvl Adamlarımı Sayıyosun O kadar Kötümü İtemleriniz
Bizim Loncadan 6 7 Kişi Orda Sadece Oda Sizin 10 Küsür Adamınıza Yetti Şekil A ' Daki Gibi
Ve Ayrıca Ben Size Ne Zaman Savas Atsam 10 15 Dakika Sonra Kabul Ediyorsunz Sanırım Loncaya Alcak Adam Arıyosunuz Sayın TheToplamaKampı Loncası Üyeleri
(HayMaNaLiii)
Bizim Loncadan 6 7 Kişi Orda Sadece Oda Sizin 10 Küsür Adamınıza Yetti Şekil A ' Daki Gibi
Ve Ayrıca Ben Size Ne Zaman Savas Atsam 10 15 Dakika Sonra Kabul Ediyorsunz Sanırım Loncaya Alcak Adam Arıyosunuz Sayın TheToplamaKampı Loncası Üyeleri
(HayMaNaLiii)Konu saparsa kilitlemek zorunda kalıcam yenen lonca sevinir.Yenilen lonca tebrik edip eksiğini aramaya çalışır.Lütfen daha fazla uzatmayın
...
Ziyaret ettik ama ayıp kaan sen tam foto almamıssın aa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Son ss ni anlamadm

Beni fln mı kestinde koydun

Son ss ni anlamadm
Beni fln mı kestinde koydun![]()
:m08: :m08: DENEDİK AMA OLMADI :m33:can alemsın harbıden nen
2 saat geldınız yuvarlakta cıkamadınız cıktıgınızdada hep husran arada 1.2 kere 3.4 ksıyı yalnız yakalayıp kesmıssınız onunda ss katmısın hemen koptum ulen can
2 saat geldınız yuvarlakta cıkamadınız cıktıgınızdada hep husran arada 1.2 kere 3.4 ksıyı yalnız yakalayıp kesmıssınız onunda ss katmısın hemen koptum ulen can
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)