Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Tebrikler HayaL 

Cok güzel savaş oldu gerçekten , HayaL ekibi cok saglam kadro baya iyi savaşıp farkla kazandılar . TheBrothers loncası NaGaSaKi 'nin yoklugunu cok hissetti bence .
Adam aynı anda 5 kişiyi alma gibi üstün yetenegi var (!) kendisini iyi bilirdik banı acılınca döner
Adam aynı anda 5 kişiyi alma gibi üstün yetenegi var (!) kendisini iyi bilirdik banı acılınca döner

Savaşdan önce yazdım genelden Hile kullanan şaman (kanıtlı) olmadığında, hayal fark atar TheHileciler e karşı diye. Her zamanki gibi haklı çıktım. Tebrik ederim gençler 

13-6 savaştıgımızda skor 100-61 di 13-13 savaşınca böyle oluyormuş demek ki
bi de sonradan köy basmaya çalışmazlar mı gülmekten öldüm yahu tamam oyun oynuyoruz kesiyoruz kesiliyoruz laf atıyoruz laf yiyoruz ama kasmaya gerek yok gençler köy basıyosunuz pardon basmaya çalışıyosunuz bayrak basıp skill atmak nedir abi
adam en az 1envanter bayrakla gelmiş onu geçtik ata binip sıkıştırmaya çalışmak nedir biri bana açıklasın bunu
tabi sonuç belli zaten küçücük güvenlik bölgesine 15-20 kişi sıkıştınız.
Şartlar eşit yeniliyosan çek git köyüne karşı tarafı da tebrik et bu kadar basit neden böyle kasıyorsunuz olayı anlamadım neyse siz adam toplayıp bizi kesmeyi HayaL edin diyeceklerim bu kadar kaan kusura bakma polemik çıkarcak konular yazma demişsin ama dayanamadım kardeşim:m08::m08:
bi de sonradan köy basmaya çalışmazlar mı gülmekten öldüm yahu tamam oyun oynuyoruz kesiyoruz kesiliyoruz laf atıyoruz laf yiyoruz ama kasmaya gerek yok gençler köy basıyosunuz pardon basmaya çalışıyosunuz bayrak basıp skill atmak nedir abi
adam en az 1envanter bayrakla gelmiş onu geçtik ata binip sıkıştırmaya çalışmak nedir biri bana açıklasın bunu
tabi sonuç belli zaten küçücük güvenlik bölgesine 15-20 kişi sıkıştınız.Şartlar eşit yeniliyosan çek git köyüne karşı tarafı da tebrik et bu kadar basit neden böyle kasıyorsunuz olayı anlamadım neyse siz adam toplayıp bizi kesmeyi HayaL edin diyeceklerim bu kadar kaan kusura bakma polemik çıkarcak konular yazma demişsin ama dayanamadım kardeşim:m08::m08:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)