Arkadaşlar Metin2 Vps Sunucusu Alıcam Ve İstedigim Özellikler Bunlar
Koşullarım,Bu Koşullara Uyan Herhangi bir firmadan 6 Aylık Bir Server Açıcam
Verecegi Packta Yeni İtemlerin Ekli Olması Lazım!
512 MB Ram
100 Mbit Bağlantı
Litmitsiz Aylık Trafik
Ücretsiz Kurulum & 7/24 Destek
Hilerler 4x,7x Vb Engelli
Kolay Npc Paketi Vermeli
Fiyat Aralıgı: 25,30 TL Arası Zaten 512 Ram
Firmanın (YS Belge) , (Referans) Olmalı Ve Hazır Kolay Npc Paketi Vermesini İstiyorum Altta Resimde Belirttigim Gibi Ayrıca Yeni Zırh Packı İle Beraber Teslim Etmeli
Koşullarım,Bu Koşullara Uyan Herhangi bir firmadan 6 Aylık Bir Server Açıcam
Verecegi Packta Yeni İtemlerin Ekli Olması Lazım!
512 MB Ram
100 Mbit Bağlantı
Litmitsiz Aylık Trafik
Ücretsiz Kurulum & 7/24 Destek
Hilerler 4x,7x Vb Engelli
Kolay Npc Paketi Vermeli
Fiyat Aralıgı: 25,30 TL Arası Zaten 512 Ram
Firmanın (YS Belge) , (Referans) Olmalı Ve Hazır Kolay Npc Paketi Vermesini İstiyorum Altta Resimde Belirttigim Gibi Ayrıca Yeni Zırh Packı İle Beraber Teslim Etmeli
Merhaba,
Paket resimleri zaten bizim firmamızdan bir kesit almışsınız www.paketsec.in yeni 26 binek aktifli % 100 Türkçe oyunlu v5 filesimiz aktif. Bu Dükkanların hepsi aynısı mevcut bizden örnek kesilmiş zaten ve uygulanır packiniz ona uygun hale getirilir. p2p, word açıkları tamamen fixlenir. 4x için garanti engel sunmuyoruz malesef. Sunucularımız limitsiz trafiklidir atma kapanma v.b sorunlarla karşılaşmazsınız.
7x24 Gerçek teknik destek alabilirsiniz. Gece 1 ' den sonra oyun desteği alabilirsiniz ücretsiz olarak. Artı olarak 6 aylık alımınızda 150 TL' lik adwords reklamlarınız googlede yayınlanır oyun sunucunuzun. Makul bir teklifimiz var telefon numaranızı bana iletirseniz detayları görüşmek isteriz. Sevgiler
www.everestbilisim.net
Paket resimleri zaten bizim firmamızdan bir kesit almışsınız www.paketsec.in yeni 26 binek aktifli % 100 Türkçe oyunlu v5 filesimiz aktif. Bu Dükkanların hepsi aynısı mevcut bizden örnek kesilmiş zaten ve uygulanır packiniz ona uygun hale getirilir. p2p, word açıkları tamamen fixlenir. 4x için garanti engel sunmuyoruz malesef. Sunucularımız limitsiz trafiklidir atma kapanma v.b sorunlarla karşılaşmazsınız.
7x24 Gerçek teknik destek alabilirsiniz. Gece 1 ' den sonra oyun desteği alabilirsiniz ücretsiz olarak. Artı olarak 6 aylık alımınızda 150 TL' lik adwords reklamlarınız googlede yayınlanır oyun sunucunuzun. Makul bir teklifimiz var telefon numaranızı bana iletirseniz detayları görüşmek isteriz. Sevgiler
www.everestbilisim.net
Paket Resimi MercureSoft. EverestBilişim Bütün Files'ları MSoft Ve AkHost'dan Çekiyor Zaten![]()
Aslanım kanıtın var mı?

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)