Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sayın Müşterilerimiz;
Türk Telekomdan kaynaklanan bir nedenden dolayı sunucularımızın bir kısmı ve web sunucularımızın tamamı offline durumdadır. Sunucu teslimatını bekleyen arkdaşlara soyluyorum. Websunucularımız Netinternet DC taşınmaktadır. Oyuncu sunucularımız yine Radore DC de barınmaya devam edecektir. Bakımı ben yapmıyorum. Beni sıkıştırmanıza gerek yok bende Datacenter'dan haber bekliyorum. Telefonumu arayıp meşgul etmemenizi isteyeceğim. info@webhostum.com mail atınız. Sunucularınız hazır olduğu zaman mail yoluyla bilgileriniz gönderilecektir. Anlayışınjızdan dolayı teşekkür ederim.
Webhostum İnternet Hizmetleri || Ömer
Türk Telekomdan kaynaklanan bir nedenden dolayı sunucularımızın bir kısmı ve web sunucularımızın tamamı offline durumdadır. Sunucu teslimatını bekleyen arkdaşlara soyluyorum. Websunucularımız Netinternet DC taşınmaktadır. Oyuncu sunucularımız yine Radore DC de barınmaya devam edecektir. Bakımı ben yapmıyorum. Beni sıkıştırmanıza gerek yok bende Datacenter'dan haber bekliyorum. Telefonumu arayıp meşgul etmemenizi isteyeceğim. info@webhostum.com mail atınız. Sunucularınız hazır olduğu zaman mail yoluyla bilgileriniz gönderilecektir. Anlayışınjızdan dolayı teşekkür ederim.
Webhostum İnternet Hizmetleri || Ömer
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Burası sizin duyuru formunuz değil sitenize index basarak bunu belirtebilirsiniz.
Türk telekom konusuna gelincede buyrun : Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Bu forumdada müşterileri olduğu için bu tarz duyuruları burda yapmalarında bir problem yok
Burası sizin duyuru formunuz değil sitenize index basarak bunu belirtebilirsiniz.
Türk telekom konusuna gelincede buyrun : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...44-genel-aciklama-turk-telekom-genel-hat.html
Bu forumdada müşterileri olduğu için bu tarz duyuruları burda yapmalarında bir problem yok
Türk telekom konusuna gelincede buyrun : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...44-genel-aciklama-turk-telekom-genel-hat.html
Emrah Gerekli Açıklamayı Yapmış
Sırf VİP Üyesiniz Diye Bu Tür Yorumlar Yapabileceğinizi Sanıyorsanız Yanılıyorsunuz
Bu Forum Kimleri Gönderdi? ( Anlayana
Eskiler İyi Bilir ) Burda En Önemli Şey Saygıdır. Adı Geçen Firma Böyle Bir Duyuru Yapıyorsa Tabiki Hakkı Burda Ürününü Satıyor, Ekmeğini Kazanıyor? Tüm Müşterilerininde Bu Forum Üzerinden Ona Ulaşdığınada Eminim 
İyi Akşamlar, İyi Forumlar, Hepinize Şahsım ve Firmam Adına Bol Kazançlar Dilerim
OptimusDizayn kardeşim sitemde aynı sunucukar içinde barındığı için siteme kapalıydı. Açık olsaydı index basardım emin ol
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...