HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Hayır onunla alakalı birşey degil. Demek istedigim mesela bir ss gönderilip o çar ban yedikten bir süre sonra o ss tekrar gönderildiginde o ss 'le alakalı cezanın verildigi nasıl anlaşılıyor dicektim yani yaanılıp tekrar o gönderilen aynı ss uygulanmaz degilmi .
Hayır aynı ss den ban yenilmez tekrar.Hatta bildiren kişi aynı ss ile tekrar banlatmaya kalkarsa kendisine ceza veririz.
SS aldıysan konu açıp konunun aldında linkleri paylaşman bir işe yaramaz. Yetkililer öyle SS'ler ile ilgilenmiyorlar. Aldığın SS'leri ticket atarsan bir sonuç elde edebilirsin kardeşim. 

SS aldıysan konu açıp konunun aldında linkleri paylaşman bir işe yaramaz. Yetkililer öyle SS'ler ile ilgilenmiyorlar. Aldığın SS'leri ticket atarsan bir sonuç elde edebilirsin kardeşim.![]()
:ka19:
Hayır onunla alakalı birşey degil. Demek istedigim mesela bir ss gönderilip o çar ban yedikten bir süre sonra o ss tekrar gönderildiginde o ss 'le alakalı cezanın verildigi nasıl anlaşılıyor dicektim yani yaanılıp tekrar o gönderilen aynı ss uygulanmaz degilmi .
Hayır aynı ss den ban yenilmez tekrar.Hatta bildiren kişi aynı ss ile tekrar banlatmaya kalkarsa kendisine ceza veririz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)