- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gm ler Ve Sayın Yöneticiler Ve MMOMT2 Oyuncuları;
Size bir sır vereceğim
Urvar bende
Eğer Oyunu açıldığında oynayamassam üzülücem ama olsun ben hep çin oynadım ara mt2tr oynadım...
Benden size ağıt...
Önceden abim Çin mt2'si kurdu ve çökertmek zorunda kaldı milyonlarca kişi oynuordu.Sonra çin 'i kurmak için 2 ay uraştı ama yinede yapamadı çünkü onbinlerce hakaret ve bilmişler abimi kızdırdı ve oynu kapattın ve 2 gün boyunca ağladı.ben bu insanlara ne yaptım die.
Sizden dersçıkarmanızı istediğim şey şu;
-Siz siz olun Gm ve Yöneticilere Kuruculara suç atmayın sebep biziz onlara hakaret ettikçe de bu devam eder.Hem siz hem de mmomt2 yapanlar kırılır.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hepinize İyi Oyunlar İyi Yılara Beni Boş Verin Saten Yarın!!!!!! !!!!!!!!BirGün Ölücem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ben yaşayamadım bari siz yaşanyın!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Size bir sır vereceğim
Urvar bende
Eğer Oyunu açıldığında oynayamassam üzülücem ama olsun ben hep çin oynadım ara mt2tr oynadım...
Benden size ağıt...
Önceden abim Çin mt2'si kurdu ve çökertmek zorunda kaldı milyonlarca kişi oynuordu.Sonra çin 'i kurmak için 2 ay uraştı ama yinede yapamadı çünkü onbinlerce hakaret ve bilmişler abimi kızdırdı ve oynu kapattın ve 2 gün boyunca ağladı.ben bu insanlara ne yaptım die.
Sizden dersçıkarmanızı istediğim şey şu;
-Siz siz olun Gm ve Yöneticilere Kuruculara suç atmayın sebep biziz onlara hakaret ettikçe de bu devam eder.Hem siz hem de mmomt2 yapanlar kırılır.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hepinize İyi Oyunlar İyi Yılara Beni Boş Verin Saten Yarın!!!!!! !!!!!!!!BirGün Ölücem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ben yaşayamadım bari siz yaşanyın!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Konular
- 410
- Online süresi
- 2m 33s
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- -282
- DevLira
- 0
oyunu anca açıyoruz konu kilit..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)