HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Baktım 4CH Li Swler Artıyo Yapmayı Bilenler Var Ama Bilmeyenlerde Var Ben Bilmeyenler İçin 4CH Li Serverinfo Paylaşıyorum.
Anlatım:
İndirdiğiniz Bu Dosyayı root.epk Ve root.eix Açarak Bunların İçine Atıyosunuz Ve Packi Geri Kapatıyosunuz...
İndirdiğinizde Serverinfonun içinde Yazan İP yi Silin Serverinizin İP'si ile değiştirin.
root.epk ve root.eix'i Kaparın. Ch'ler Hazır...
Alıntı:
Rar Pas: ByFreNqeN
Anlatım:
İndirdiğiniz Bu Dosyayı root.epk Ve root.eix Açarak Bunların İçine Atıyosunuz Ve Packi Geri Kapatıyosunuz...
İndirdiğinizde Serverinfonun içinde Yazan İP yi Silin Serverinizin İP'si ile değiştirin.
root.epk ve root.eix'i Kaparın. Ch'ler Hazır...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Alıntı:
Rar Pas: ByFreNqeN
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ama bu rootla ilgili değil arkadaşım.Server başlatma sh'sinde (start.sh - baslat.sh v.b) 4 kanal açılmıyorsa rootta değiştirsende açılmaz.. "..." gözükür.
Ama bu rootla ilgili değil arkadaşım.Server başlatma sh'sinde (start.sh - baslat.sh v.b) 4 kanal açılmıyorsa rootta değiştirsende açılmaz.. "..." gözükür.
Katılıyorum asıl iş server dosyalarında bitiyor,4ch açtıkdan sonra packe 4 ch eklemek kolay.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)