noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sura için efsunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lordrream
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lordrream

Level 2
Üye
Konular
13
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
50
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bazı kişiler 4x bile sanıyorlar :D

Neyse konuya:

Zırh:

Hp: Hp önemlidir bana göre sp önemli değil pvpde (:

Kılıç: Artık savaşcıların çoğu çift el değil kılıç kullanıyor bu çok büyük yarar sağlar suralar için.

Bıçak: En azılı düşmanımız ninjadır tahminime göre çünkü bıçak bize fazla darbe verir ve sersemletmede yüksekse hızlı vurduğu için en güçsüz gördüğümüz sura bile yatırır bunun sayesinde ninjanın yatırmasını bizi zorlaştırırız.

Büyüye karşı dayanıklılık: Bu wslerde çok işimize yarayacak hele başka bir surayla savaşırken.

Rüzgara karşı dayanıklılık: Bunu basmak tabi ki çok zordur fakat işinize çok yarayabilir hatta bazı insanlar başka teknikler uygular full kritik yaparak. Bu size işe yarar kritik riskini azaltır ve size büyük avantaj sağlar.

Silah(Hortlak kesinlikle önerilir

Kutsal kılıç filn sallayın denedim bütün kılıçları ve hortlak gibi iyisi de yok 2 yarı insanlı olsada yinede işe yaramıyor aynı.

Zeka: silahında zeka efsunu olmayan bir sura düşünemiyorum. Bu büyü hasarını arttırıyor.

Yarı İnsan: Yarı insan her karaktere karşı. Ve bu sizin için çok önemli hele şamanlarla işiniz yoksa şamanlara karşı savunma v.b yoksa bu sizin için avantaj sağlar.

Büyü hızı: Bu sizin yararınıza hemen dolar skilleriniz.

Kritik: Kritik çok önemli hatta her karakter için bu sizin yatırmanızı çok sağlayacak ve 1 efsun kritik bile işinize çok yarar.

Çeviklik: Fazla işinize yaramayacaktır fakat olmasında yarar var.

Cennetin Gözü Kolye:

Büyü hızı verdiği için vazgeçilemez bir item.

Kılıç: Kesin olmalı artık öyle hale geldiki pvpler savaşcılar hep kılıç kullanır oldu tabi bu diğer karakterler için çok büyük avantaj.

Bıçak: Kesin olmalı yoksa ninjalar sizi rahatlıkla alt eder.

Büyüye karşı dayanıklı: Bu olursa size büyük miktarda yararı var. Efsunlar sabit değilse bile oynadığın pvpde bu efsun yüksek olsun yeter.

Kritik vuruş: Kesinlikle olmalı ne kadar fazla olursa kritik vuruş sizin için o kadar iyidir.

Cennetin gözü küpe:

Küpe zeka verdiği için yararı size çok fazla

Yarı İnsanlara Karşı Güçlü: Bu kesin olmalı

Bıçak Savunması: Olmasında fayda var

Kılıç Savunması: Kesin olmalı

Yelpaze Savunması: Biraz tedbir alalım :D

Cennetin gözü bilezik:

Bıçak Savunması: Kesinlikle!

Çift el: Kesinlikle!

Hp: olmasında fayda var

Yarı insanlara karşı güçlü: Kesinlikle

Kılıç veya Büyüye karşı dayanıklılık: Genellikle büyüye karşı dayanıklılık öneririm size.

Kalkan

Kalkan size çok zaman kaybettir bu 3 efsun için :D her kalkandan olsun wslerde işe yarıyacak.

Yarı insanlara karşı güçlü: Kesinlikle olmalıdır krallık ve lonca savaşlarında işe çok yarıyacaktır.

Zeka: Zeka olmalı hasar için.

Sersemliğe karşı bağışıklık: Bu kesin olmalı yoksa savaşcı ve ninjalar sizi sanki daha yeni başlamış gibi yatırır.

Gerisi size kalmış fakat bloklama gelirse iyi olur.

Mest eden ayakkabı

En kolayına geldik çünkü büyü hızı verir.

Hp: Kesinlikle.

Kritik vuruş: Dediğim gibi ne kadar çok olursa o kadar iyidir.

Kılıç: Her zaman ki gibi.

Bıçak: Bıçak hepsinde olmalı :D

Çan: Olması tedbir

Yelpaze veya çift el: Çift eli fazla önemsemiyorum o kasılmalık bir itemdir ve hasarı yoktur fazla yelpaze olması iyidir.

Alıntı yoktur hatam olabilir belki kendim yaptım diye iyi oyunlar.

Şahsen denedim ve mutluyum.

arkadaşlar alıntı değildir hatam varsada özür dilerim amacım yardım etmek

Son düzenleme:
Indexde kapsamlıları mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri