- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SORUN BENDE DEGİL MMOMT2 YÖNETİCİLERİN YALANLARI SORUN OLAN SİZDE SİTE YÖNETİCİLERİSİNİZ MADEMMMMM BİRAZ VİCDANINIZI KOYUN.
HEE ŞÖYLE BİŞEY VAR SABBİTTE DİYOR 24 SAATE AÇILCAK DİYE UMUYORUMMMMM DİYO BAK İŞE HER NEYSE BİDE DİYORKİ FORUMDAN AYRILMAYIN HABERLENDİRİLECEKSİNİZ YA MADEM HABERLENDİRİCEN ORTAYA Bİ BALIK ATTIN SAAT SOYLE ZAMAN SOYLE ODA YOKKKK SADECE SİTEDE KALMAMIZI SAGLIYOR AKILLIYA BAK YA BU İŞİN İÇİNDE Bİ UÇ KAGIT YOKMU SİZ KARAR VERİN:ka24:
HEE ŞÖYLE BİŞEY VAR SABBİTTE DİYOR 24 SAATE AÇILCAK DİYE UMUYORUMMMMM DİYO BAK İŞE HER NEYSE BİDE DİYORKİ FORUMDAN AYRILMAYIN HABERLENDİRİLECEKSİNİZ YA MADEM HABERLENDİRİCEN ORTAYA Bİ BALIK ATTIN SAAT SOYLE ZAMAN SOYLE ODA YOKKKK SADECE SİTEDE KALMAMIZI SAGLIYOR AKILLIYA BAK YA BU İŞİN İÇİNDE Bİ UÇ KAGIT YOKMU SİZ KARAR VERİN:ka24:
- Konular
- 410
- Online süresi
- 2m 33s
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- -282
- DevLira
- 0
neden anlamıyorsunuz böle konu açarak yavaşlatıyorsunuz eyer dahada beklemek istiyorsan sen bilirsin ama ben istemiyorum konu kilit

- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hala ümidiniz warmı sizizn oyun açılıcak demelerine ben şahsen kestim ümidi adamlar dio 1 2 güne açıcağız bi bakıyoruz 1 hafta oldu açmadılar bırakın allah aşıkına ya
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ya senİn derdİnİ bİ anlamadim ben dogrulari savunuyorum yanimda olucagina onlari tutuyorsun dedİklerİmde bİ yanliŞ varsa soyle ama ayip oluo
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...