berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Türkte ÇaR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaskentViP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 767

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metin2 türkte çar alıcam.Bazı arkdaslarım nnjamın oldugunu biliyor.Evet var.Yani vardı oda bu gece satıldı.Oyüzden şuan türkte çar alıcam.Hesap +70 ve +75 bu seviyelerdeki çar almayı düşünüyorum.İtemli olsun.

Takas işini mmomt2 VENÜS te ful sura set veya savascı veya nnja veya şaman set verebilrim yanına editte koyabilirim.

Çar tks ını yaparken önce çarı alırım.Diyeceksiniz yha dolandırırsa.Çar tks ı esnasında fraps vb. video programı açabilir.Moderetör yardımıyla tks,karşılıklı güven gibi bir anlaşmaya vararak takası gerçekleştirebiliriz.Zaten bu oyunda tanınıcağım kadar tanındım.Ters bir harekette bulunmam sizinde aynı anlayış içerisinde bulunmanızı rica ederim.

Suram 3gün ban yedi :S .Takası 3gün sonrada gerçekleştirebiliriz.Pardon 2 gün kaldı :D.

Dediğim gibi karşılıklı güven olması lazım.Benden şüphenz olmasın.
Zaten hırsızlara karşı verdigim tepkiye hem forum hemde oyun ortamında sundum.Oyuzden endişeniz olmasın.

Pm lerinizi bekliyorum.

(ChatLaX 2gün sonra-5iktasninja-ChtLaXShamaN-JEC-ChatlaXBAZAR) bu çarlardan birindeyim ama ChatlaXBAZAR 24 saat açık onda kesin olurum olmasam bile geldigim zaman bakarım pm nize...

Hakan 4p li full 5 efsunlu +9 çelik +9 zehir kılıcı 25 ort iç itmlerin hepsi 5 efsun efsunları sağlam görewler bitti şuan 90 lwl 2 gün sonra 92 yapmayı planlıyorum biyalog görevi için elimde bu char var satayımmı satmayayımmı :D 70 lwl 1 g li chara 30 edt vryrlar :D bunu göz önünde bulundrrsak herlde bu cara bir kaç yüz edt verirler dimi knk :D

walla onur Cix kendi savascısında 1g war ve çok saglam 78LwL 30 editte istemiyor 14 edit istiyor düz sura editleri.Oyuzden bikaç yüz değil ama 60 edit werebilirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri