Klan adı:AnormaL
Rütbe:Tegmen üstü.
----------
Team Speak Bilgileri.
----------
mikrofonu olmayan gelmesin.
IP:84.16.230.232
Şifre: yok
Oda ismi: AnormaL Team
Rütbe:Tegmen üstü.
----------
Team Speak Bilgileri.
----------
mikrofonu olmayan gelmesin.
IP:84.16.230.232
Şifre: yok
Oda ismi: AnormaL Team
Tsliyim kd 1.26
makara kukara yapıp keyifli vakit geçirceksek gelriim
TRABZONSPOR / TRABZON / BİZE HER YER TRABZON / AKÇAABAT / BEŞİRLİ / MEYDAN HESABI.
oyun adım: WolfteamKnG - Naki bağımlısı değilim ancak gerektikçe çekerim.Rütbem ortaya nokta koycam.Eski çarım acm yüzbası idi . hack yuzunden ban yedi. yasal ceza yedim bir para cezası (128Türk lirası ) ve tövbe ettim artık f9 tusuyla ben ss alıyorum nakitimle bilemin hakkıyla oynuyorum ve artık günahtana uzakduruyorum...
oyuna yazın çok girerim okul varken normal derecede.
S2 YIKIMI İKİ TAPINAK SEVİYORSANIZ 7/24 OYNARIZ.
Bu arada arkadaslarla kendi timimiz var.
KeyGo
Nicol
WiTural
Ve ben WolfteamKnG.
Mic var team speak kullanmayı ßilmiyorum ama sorun değil ventrilo ile knight da klan arası görüşme yaptım buda ondan pek farklı değildir.
makara kukara yapıp keyifli vakit geçirceksek gelriim
TRABZONSPOR / TRABZON / BİZE HER YER TRABZON / AKÇAABAT / BEŞİRLİ / MEYDAN HESABI.
oyun adım: WolfteamKnG - Naki bağımlısı değilim ancak gerektikçe çekerim.Rütbem ortaya nokta koycam.Eski çarım acm yüzbası idi . hack yuzunden ban yedi. yasal ceza yedim bir para cezası (128Türk lirası ) ve tövbe ettim artık f9 tusuyla ben ss alıyorum nakitimle bilemin hakkıyla oynuyorum ve artık günahtana uzakduruyorum...
oyuna yazın çok girerim okul varken normal derecede.
S2 YIKIMI İKİ TAPINAK SEVİYORSANIZ 7/24 OYNARIZ.
Bu arada arkadaslarla kendi timimiz var.
KeyGo
Nicol
WiTural
Ve ben WolfteamKnG.
Mic var team speak kullanmayı ßilmiyorum ama sorun değil ventrilo ile knight da klan arası görüşme yaptım buda ondan pek farklı değildir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)