HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba ark.lar ilk önce bütün 50 lwller ork reisi keesip temel taşı sandığı gibi itemleri düşürmek ister.Ama ork reisi zorh çıkar ve bazı arkadaşlarımız nerde çıktığını bilmioyor bilinler bile okusun derim neyse...
Vadiye tapınakların yanına gidiyoruz arkadaşlar vadide tapınağın orda metin çok aşırı varsa ork reisi gelior demektir.çünkü ne mzn ork reisi kessem bi bakıorum aynı yerde 2 metin var
ork reisi 3 saatte bir çıkar söylentilere göre geceleyin çıkar sadece diolar bu bir yalandır:ka24: ork reisi gündüzde çıkar ama haliyle çok oyuncu oldğu için hemen kesilir...Ork reisini özellikle hava kararınca(bayram günlerinde fln) ozmn arayın çünkü o gibi bosslar hava karınca çok çıkar ork reisinden çıkarabileceiğiniz şeyler:
1-Temel Taşı vb lonca için gerek malzemeler...
2-Ork Başkanının Sandığı
3-Az Miktarda Yang
4-Kırmızı Ve Mavi İksir(orta,küçük,büyük çıkabilir değişkendir.)
1-Lonca İçin Gereken Malezemler:Kontrplak,Temel Taşı,Gövde vb..
2-Ork Başkanının Sandığı:Bu kutudan değerli item çıkabilir altıntaş gibi 54 lwl zırhları su perisi gibi 65 lwl silahları vb sandıktan kutsamada çıkabilir ama bazı kişiler satıyor nedense ama siz karma muskası alıp açmanızı öneririm en azından deneyin
Ork Reisinin Özellikler:Çok basit kesilebilir 40 lwllerdeyseniz bile kesebilrsiniz 60 lwle kdr sandık düşürür 60lwl+ düşürmeyebilir ama siz genede kesin ork reisi zarar verici tek bi özeliği bulunur size sopasıyla vurur ve fırlarsınız.
Ork Reisi Kesim Taktikleri:50lwl altıysanız ve u boss sizi zorluyorsa yanındaki damları kesin derim yada atla duvara sıkıştırıp hemencicik kesebilirsizniz ve diğer bosslar gibi yöng suyu flnda gerektirmez
NOT:Vadide metin keserken biriyle aniden reis gelirse ne olursa olsun dalın arkadaşım metin daha önemli diye taşa dalmış diyeride reisi kesmiş sandık ve temel taşı düşmüş ork reisini kesen adama bizim arkinin taşta boş çıkmış adam altıntaşı çıkarıncakutudan benim arkiye göstermiş bu durumda nabarsa bi insan onu yapmış
. Yani anlatmak istediğim nolursa olsun reisi kesin o seviyelerde altıntaş fln düşürürseniz ii para kazanabilirsiniz.....
Herşeyi Kendim Yzdım Alıntı Değildir Lütfen Alıntı Yaparken İsmimi Belirtiniz
+ Rep Çok Görmeyin Sizler İçin Uğraştım Emeğe Saygı.....
Vadiye tapınakların yanına gidiyoruz arkadaşlar vadide tapınağın orda metin çok aşırı varsa ork reisi gelior demektir.çünkü ne mzn ork reisi kessem bi bakıorum aynı yerde 2 metin var
ork reisi 3 saatte bir çıkar söylentilere göre geceleyin çıkar sadece diolar bu bir yalandır:ka24: ork reisi gündüzde çıkar ama haliyle çok oyuncu oldğu için hemen kesilir...Ork reisini özellikle hava kararınca(bayram günlerinde fln) ozmn arayın çünkü o gibi bosslar hava karınca çok çıkar ork reisinden çıkarabileceiğiniz şeyler:1-Temel Taşı vb lonca için gerek malzemeler...
2-Ork Başkanının Sandığı
3-Az Miktarda Yang
4-Kırmızı Ve Mavi İksir(orta,küçük,büyük çıkabilir değişkendir.)
1-Lonca İçin Gereken Malezemler:Kontrplak,Temel Taşı,Gövde vb..
2-Ork Başkanının Sandığı:Bu kutudan değerli item çıkabilir altıntaş gibi 54 lwl zırhları su perisi gibi 65 lwl silahları vb sandıktan kutsamada çıkabilir ama bazı kişiler satıyor nedense ama siz karma muskası alıp açmanızı öneririm en azından deneyin

Ork Reisinin Özellikler:Çok basit kesilebilir 40 lwllerdeyseniz bile kesebilrsiniz 60 lwle kdr sandık düşürür 60lwl+ düşürmeyebilir ama siz genede kesin ork reisi zarar verici tek bi özeliği bulunur size sopasıyla vurur ve fırlarsınız.

Ork Reisi Kesim Taktikleri:50lwl altıysanız ve u boss sizi zorluyorsa yanındaki damları kesin derim yada atla duvara sıkıştırıp hemencicik kesebilirsizniz ve diğer bosslar gibi yöng suyu flnda gerektirmez

NOT:Vadide metin keserken biriyle aniden reis gelirse ne olursa olsun dalın arkadaşım metin daha önemli diye taşa dalmış diyeride reisi kesmiş sandık ve temel taşı düşmüş ork reisini kesen adama bizim arkinin taşta boş çıkmış adam altıntaşı çıkarıncakutudan benim arkiye göstermiş bu durumda nabarsa bi insan onu yapmış
. Yani anlatmak istediğim nolursa olsun reisi kesin o seviyelerde altıntaş fln düşürürseniz ii para kazanabilirsiniz.....Herşeyi Kendim Yzdım Alıntı Değildir Lütfen Alıntı Yaparken İsmimi Belirtiniz
+ Rep Çok Görmeyin Sizler İçin Uğraştım Emeğe Saygı.....

evet swsciarkadaşım bende bilmeyenler içni yazdım arkadaşlarımızdan oyunda duyuyoruz ama internette bazı bilgilerin eksik olduğunu gördüğüm için yazdım
ayrıva ben biliodum ben öle bilidoum diye yorumlar yapmayın lütfen sorucağınız soru veya teşekkür ederseniz yazın bu tip cevaplar forumumuzu kireletiyior...

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)