TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Siyah Ekran. :S | LasperqoS.

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan LasperqoS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 292

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Öncelikle S.a,

Arkadaşlar size bir şey söyleyeceğim. Benim diğer bilgisayarım Dizüstü. Bu dizüstünde bir sorun oldu. Sorun aynen şöyle. ;


Dün sahuru beklerken Leptop'un ekranını kapattım(Bilgisayarı kapatır gibi). Bildiğiniz üzere hali ile Beklemeye aldı kendisini. Ama 5 dk. sonra ekranı açtığımda ekran simsiyah oldu. Hiçbir şey gelmedi. :( Bende bari Bilgisayar'ı kapatıp açıp kapayım belki sorun düzelir dedim. Bu seferde işe bak! O anda da ' Power ' tuşuna bastığımda ekran siyahta kaldı. Ama Mause'nin ışıkları, Ön tarafta şarj olduğuna dair ışık, Açık olduğuna dair Power'in ışığı bile yanıyordu. Çok sinirlendim ve ne yalan söyleyeyim çokta korktum. :( Bu sorunu bilen bir arkadaş lütfen yardım edebilir mi ?


NOT : PC'nin bataryası çalışmıyor diye, sadece çalışması için şarjı takıyorum.
NOT : PC BackardBell'dir.


Sorun düzelirse, soruna çare olan kişiye 7.500 Rep vereceğim.



İyi Forumlar ..
 
Valla donanımsalsa servis yolu gözüktü demektir sana ama diyebileceğim 2 çözüm var.

1. HDD 'den kaynaklanıyorsa açıp kablosunu çıkart yada pc' açılırken biosa fln giriyormu ona bir bak.
2. Eğer bilgisayarda hiç görüntü (bios dahil yoksa bu maddeyide unut) win cd'si takıp onar sistemi .
 
Valla donanımsalsa servis yolu gözüktü demektir sana ama diyebileceğim 2 çözüm var.

1. HDD 'den kaynaklanıyorsa açıp kablosunu çıkart yada pc' açılırken biosa fln giriyormu ona bir bak.
2. Eğer bilgisayarda hiç görüntü (bios dahil yoksa bu maddeyide unut) win cd'si takıp onar sistemi .


Arkadaşım, Power'e basıyorum. Bir bakıyorum ki ekran Simsiyah Packerd Bell diye bios gelmesi gerek ama gelmiyor! :/
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst