kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

''Dikkatimiz Sadece Sahada Olacak''

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ewqewq03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 190

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Türkiye Futbol Federasyonu ile iplerin gerildiği süreçte PFDK'ya sevk edilen Şenol Güneş'e de ceza verilmesi gerginliği çok daha artıracak. Athletic Bilbao ile oynanacak olan maç günü TFF'nin İstinye'deki binasına yürüyüş yapacak olan Bordo-mavili taraftarlar, gruplar halinde organize olmaya başladı. Bordo-mavili yöneticilerde TFF'nin kendilerine ceza vermek için pusuya yattığını iddia ederek, "TFF, Avrupa'da bizim hakkımızı savunacağına, Türkiye'de bize ceza veriyor. TFF'nin tavrı hiç hoş değil" diyerek tepkilerini dile getiriyor.

GÜNEŞ, FUTBOLCULARINI UYARIYOR

Bu arada teknik direktör Şenl Güneş, oyuncularını sadece futbola odaklanmaları konusunda uyardı. Athletic Bilbao ile oynanan ilk maçta yapılan küçük hatalardan dolayı oyuncularına uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, "İstanbul'daki maçta rakibimize hem daha az pozisyon verip, hem de daha çok pozisyona girmeliyiz. Kendi oyun anlayışımız olan presi yaparsak bunu başarabiliriz. Dikkatimiz sadece sahada olmalı" diyerek futbolcularını maça motive ediyor. Bu arada Güneş'in PFDK'ya sevk edilmekten dolayı canının oldukça sıkkın olduğu belirtilen Güneş'in, kendisine ceza verilmesi durumunda buna tepki göstermesi bekleniyor.

HASAN YENER: "TFF BİZE BİLGİ VERMEDİ"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Türkiye Futbol Federasyonu'nun almayı düşündüğü Play - Off kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yener, TFF'nin bu kararla ilgili olarak kendilerine hiçbir yazı geçmediğini belirterek, "Futbol Federasyonu'nun bu konuda her hangi bir resmi açıklaması yok. O yüzden kulüp olarak bu konu üzerinde yorum yapmak istemiyoruz. Federasyonun bu konuda bir düşüncesi varsa önce kulüplere bildirip görüş alması gerekirdi. Bizde böyle bir yazı gelirse oturur yönetim kurulu ile görüşür, teknik heyetimize de danışıp karar verirdik. Ama böyle bir yazı gelmiş değil. Futbol federasyonu liglerin başlamasına az bir zaman kala bu düşüncesini ortaya koyuyorsa, bunu daha çok gündemi değiştirmek için yapıyordur" dedi.

İBRAHİM ÖZTÜRK İDDİASI

Bu arada bordo - mavili takımın Bursaspor'da fazla forma şansı bulamayan İbrahim Öztürk ile görüşmelere başladığı iddia edildi. Bursaspor'la Avrupa kupası maçına da çıkmayan Öztürk'ün transferi için Bursaspor kulübünün bonservis konusunda da gerekli kolaylığı sağlayabileceği belirtiliyor. Savunmada sıkıntı yaşayan Bordo-mavililerin İbrahim Öztürk'ü iyi bir alternatif oluşturması için düşündüğü belirtiliyor.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst