- Konular
- 1,985
- Online süresi
- 3m 43s
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 212
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bu program sayesinde kendinize istediğiniz kadar yang geçirebilirsiniz !
İlk baş metin 2 yi açıyoruz alt a alıp yang hack i de açıyoruz ve server sweçioruz sonra ne kadar paranız varsa onu oraya yazıoruz sonra eklenklecek parayı yazıp ekle ye tıklıyoruz !
not program orjinaldır turkce olanda virus vardı bende viruslu olmayanı size
yukledim guvenlen indir kullan virus yoktur
NOT BU PROGRAMDA VİRUS YOKTUR
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Programı indiriyorum 6 tane orjinal spy clenar ile bakıcam virüslümü deilmi...Spy Clenearler:Spy doctor , Iobit , Spy Terminatör , Avg Spy clenear , The clenear , Spy Blaster
Antivirüsler : Mcafee security 2010 , eset nod32
Görcez virüslümü deilmi
Antivirüsler : Mcafee security 2010 , eset nod32

Görcez virüslümü deilmi
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar win32.amca virüsü var içinde ,indirmeyin klasörleri kopyalayan bir virüs bu
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
böLe adlr oLuR işte amq
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ananın amına koyayım sülaleni sikeyim bilgisayarıma girdi bu 76 lv charımı çaldı şuanda bilgisayarımda Film izliyoz beraber ananın amına sokayımmmmm ananın götüne saldıracaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm zuhaaaaahaaaa asd ne dion kan davası çıkar lann jsaeskfdn ne dionnnnnn bilgisayarına girerim kendimi sikerim asdmkjfmnt evet çcouklar derse giriyoruz kitaplarınızın 2920392343 sayfasını açın skadmpoa ne dion lannnnnnn piç göt ammıhı sikem sevişmek güzeldir
sikişmek ise tam bir şereftir ! zuhahaaaaaa atatürk kurtaar beni sikiyolarrrrrrr
Sikişmek şereftir atalarımız ne demiş sikişsiz kalmak domatezsiz menemene benzer D sikişmek dünyadaki en önemli şeydir ! sikişmek hobidir :dturkmmo
oooo yeeeee sik ye sikimi yeeeee sikimdeki kılları öppp yalaaaa
Benim 19 metre sikimi öpünnnnnnnnturkmmo TARAFINDAN SİKİŞTİRİLEREK PİYASAYA SUNULMUŞTUR GÜLE GÜLE KULLANIN :d:d:d:d
sikişmek ise tam bir şereftir ! zuhahaaaaaa atatürk kurtaar beni sikiyolarrrrrrr Sikişmek şereftir atalarımız ne demiş sikişsiz kalmak domatezsiz menemene benzer D sikişmek dünyadaki en önemli şeydir ! sikişmek hobidir :dturkmmo
oooo yeeeee sik ye sikimi yeeeee sikimdeki kılları öppp yalaaaa
Benim 19 metre sikimi öpünnnnnnnnturkmmo TARAFINDAN SİKİŞTİRİLEREK PİYASAYA SUNULMUŞTUR GÜLE GÜLE KULLANIN :d:d:d:d
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)