Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Metin2 Yang Hacker Profesyonel Sürüm ( 2010 )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ret12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ret12

Level 8
TM Üye
Konular
1,985
Online süresi
3m 43s
Reaksiyon Skoru
41
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
212
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yanghack.gif

Merhaba arkadaşlar bu program sayesinde kendinize istediğiniz kadar yang geçirebilirsiniz !

İlk baş metin 2 yi açıyoruz alt a alıp yang hack i de açıyoruz ve server sweçioruz sonra ne kadar paranız varsa onu oraya yazıoruz sonra eklenklecek parayı yazıp ekle ye tıklıyoruz !

not program orjinaldır turkce olanda virus vardı bende viruslu olmayanı size

yukledim guvenlen indir kullan virus yoktur

NOT BU PROGRAMDA VİRUS YOKTUR

Programı indiriyorum 6 tane orjinal spy clenar ile bakıcam virüslümü deilmi...Spy Clenearler:Spy doctor , Iobit , Spy Terminatör , Avg Spy clenear , The clenear , Spy Blaster

Antivirüsler : Mcafee security 2010 , eset nod32 :)

Görcez virüslümü deilmi

Arkadaşlar win32.amca virüsü var içinde ,indirmeyin klasörleri kopyalayan bir virüs bu

böLe adlr oLuR işte amq

Ananın amına koyayım sülaleni sikeyim bilgisayarıma girdi bu 76 lv charımı çaldı şuanda bilgisayarımda Film izliyoz beraber ananın amına sokayımmmmm ananın götüne saldıracaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm zuhaaaaahaaaa asd ne dion kan davası çıkar lann jsaeskfdn ne dionnnnnn bilgisayarına girerim kendimi sikerim asdmkjfmnt evet çcouklar derse giriyoruz kitaplarınızın 2920392343 sayfasını açın skadmpoa ne dion lannnnnnn piç göt ammıhı sikem sevişmek güzeldir :D sikişmek ise tam bir şereftir ! zuhahaaaaaa atatürk kurtaar beni sikiyolarrrrrrr
Sikişmek şereftir atalarımız ne demiş sikişsiz kalmak domatezsiz menemene benzer D sikişmek dünyadaki en önemli şeydir ! sikişmek hobidir :dturkmmo
oooo yeeeee sik ye sikimi yeeeee sikimdeki kılları öppp yalaaaa
Benim 19 metre sikimi öpünnnnnnnnturkmmo TARAFINDAN SİKİŞTİRİLEREK PİYASAYA SUNULMUŞTUR GÜLE GÜLE KULLANIN :d:d:d:d

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri