farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

MetinKoliK pvp server [No Hamachi] Buyrun..!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 31musti31
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhaba arkadaşlar..!!

Ben sizle bi pvp server paylaşmak istiyorum

ilk önce NPC leri anlatayım

Silah satıcısında oyundaki adı MixShop :D bk lar var duygu maskesi var geri dönüşüm kağıdı gibi şeyler var

Zırh satıcısı oyundaki adı CarrefourSA :m08: büyülü metal inciler efsun nesnesi gibi bir çok item var

Markette büyük boy potlar hız potu vs. şeyler var

yeni bir Silah Satıcısı var Zırhçının sol tarafında içinde 1 lwl lik +9 lar var +0 dolu kdp 30 lwl lik silahlar var ve +7 tüm karakterlerin 48 lwl zırhları var

oyundaki oranlar=
Exp:100
Yang:100
Drop:100
sitede oranlar böyle yazıor benim tahminim daha fazla çünkü bir grup köpek kesiorsun 4 5 tane item düşüor

oyun ben girdiğimde en fazla 200 kişi vardı şimdi ise sayısı 1000 e yaklaştı

güzel bir oyun adı MetinKoliK başlıktada belirttiğim gibi hamachi siz

ben sizi fazla oyalamıyım linkleri veriyim

Üyelik linki=http:// w ww .m et in ko li k.n et / ka yi to l. ph p
İndirme linki=http://w ww .m et in ko li k.n et / pa tc h.ra r
Not:Boşlukları silerek girin
Oyunda asker at Perfect skill vb. almak için oyuna bağış yapmanız yeterli bağış yapmak için:

Hesap no=
Atilla AĞPAK
Maltepe Eczacıbaşı Şubesi
Türkiye Finans Bankası
Hesap no : 647153-1

bu adrese bağış yapmak suretiyle asker atınız perfect skilleriniz olacaktır...

Bu arada Mavi Bayrak olmanızı tavsiye ederim çünkü Tüm NPC ler orda ama sizi zorlamıyım istediğiniz bayrağı seçebilirsiniz...!!!

Not=Alıntı değildir kendim hazırladım 'Emeğe Saygı' +Rep;)
--------------------------------------------------------------------------

+Replerinizi Bekliorum:ka19:

server cok dandik +0 dolunay 2 m efsun basma 500 k:ka24: parada fazla cıkmıo:o oyundaki hava güzel :)ama db dandik:( en azından şu dolunaylar 500 k olsa efsun basma 100 k falan olsa cok daha güzel olur:rolleyes:

server cok dandik +0 dolunay 2 m efsun basma 500 k:ka24: parada fazla cıkmıo:o oyundaki hava güzel :)ama db dandik:( en azından şu dolunaylar 500 k olsa efsun basma 100 k falan olsa cok daha güzel olur:rolleyes:

evet dediğin gibi olsa güsel olurdu ama sw benim değil sw nin kendi özelliği başka bi pvp server bilen varsa zırhçıda çelik falan satılan biri söylesin lütfen bu server ı bende pk beğenmiyorum zaten :):ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri