Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Bilteksis.net.tr üzerine domain hosting ve metin2 sunucusu aldım sunucu bölüme kendi ismlerini vermişler Bilteksis Ch1 oyuna girişe bilteksis resimleri koymuşlar birsürü ayarını değiştirmişler.
Bunlar birşey değil değiştirilir ama dün başıma gelen olaya dikkat edin
sabah 10.30 civarı ftp ye girdim dosyaları değiştirdim daha sonra ftp ye dosya yüklemedim sunucu kapandı siteye giriyorum siteyi kapatmışlar yani anlıyacağınız bunları hacklemişler.Akşama doğru bunlar siteyi açtılar filan ftp şifresini istedim bugün bana gelip dedilerki Hostunuz Hacklenmiş, sunucumuza hesabınız üzerinden saldırı gerçekleşmiştir. Yargıya intikal eden olay oldugu için bilişim suçlarının özgün kayıtları almasını bekliyoruz.
Arkadaşlar hiç birşey yapmadığım halde bana bunu dediler bunların sitesi hacklendi olayı başlarından avutmak için firmalarını kullanan bazı müşterilerinin üstüne atıyor suçu arkadaşlar ben herkeze bildiriyorum hostu alırken dikkat edin lütfen.
Bunlar birşey değil değiştirilir ama dün başıma gelen olaya dikkat edin
sabah 10.30 civarı ftp ye girdim dosyaları değiştirdim daha sonra ftp ye dosya yüklemedim sunucu kapandı siteye giriyorum siteyi kapatmışlar yani anlıyacağınız bunları hacklemişler.Akşama doğru bunlar siteyi açtılar filan ftp şifresini istedim bugün bana gelip dedilerki Hostunuz Hacklenmiş, sunucumuza hesabınız üzerinden saldırı gerçekleşmiştir. Yargıya intikal eden olay oldugu için bilişim suçlarının özgün kayıtları almasını bekliyoruz.
Arkadaşlar hiç birşey yapmadığım halde bana bunu dediler bunların sitesi hacklendi olayı başlarından avutmak için firmalarını kullanan bazı müşterilerinin üstüne atıyor suçu arkadaşlar ben herkeze bildiriyorum hostu alırken dikkat edin lütfen.
Arkadaşlar ilk ticketti attım bi gün önce cevap vermediler daha sonradan 1 gün sonra birdaha ticket attım ozaman verdıler ayrıca seni dolandırmamaların sebebi şu olabilir eğer o şirketi 10 kişi kullanıyorsa suçu kendi üstünden atmak için 2 3 kişiye yalan atıcaklar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)