HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gençlerbirliği`nden transfer edilen Orhan Şam`dan şike soruşturması sürecinde yaşananlarla ilgili çarpıcı yorum. Bazen insanlara ya da kurumlara iftira atmanın çok basit olduğunu ifade eden Orhan, “Gençlerbirliği`ndeyken bir doping olayı yaşadım. Yapmadığım bir konuda bana iftira atıldı. Kendimi ifade edemiyordum. İki ay sonra doğru olmadığı anlaşıldı. O nedenle, bu süreçteki sıkıntıları çok iyi anlayabiliyorum. Fenerbahçe camiası bu süreçten aklanarak çıkacaktır. Bundan adım gibi eminim. Bu süreci futbolcu olarak çok fazla değerlendirmek doğru olmaz. Fenerbahçe 17`de 16 galibiyet almış. Galibiyetler alınlarının hakkıdır. Alınlarının hakkıyla çıkıp, çatır çatır oynadılar“ diye konuştu. Fenerbahçe`de çok güzel bir ortam bulduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, şunları söyledi: “Teknik yönetimden futbolcu arkadaşlarıma kadar herkes tarafından çok güzel karşılandım. Forma şansımın hangi düzeyde olduğunu bilerek geldim buraya. Oynayan, oynamayan herkes çok kaliteli futbolcu. Formayı kim giyerse, hakkını vermek için mücadele edecek. Bize düşen, terimizin son damlasına kadar mücadele etmek.“
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)