HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Sizlere Ücretsiz İsrobotu Taktim Etmek İstiyorum Ben Sbot'dan önce kullanmıştım ve hiç bir banned,çarın çalıması yada soyulması gibi bir durum ile karşılaşmadım.Şahsen Sizlerle Paylaşmak İstedim İçinde Kesinlikle Virüs,Trojan ve Benzeri Kötü Amaçlı Yazılımlar Yoktur Virüs Totali Aşağıda Mevcuttur İsterseniz Kurmadan Önce Sizde Virüs Programınıza Taratabilirsiniz.
Link:
Virüs Total:
Şimdi Gelelim Kurulumumuza:Arkadaşlar kurulumu o kadar basitki gözlerinize inanamıyacaksınız.Sadecee kurduktan sonra masaüstüne çıkan dosyaları bir klasörde toplıyacaksınız.Ardından içindeki isrobotu çalıştıracaksınız sağ aşağıda beyaz bir el işareti beliricek ona çift(yada sağ tık start game)tıklayınız ardından bir pencere açılacak bu pencereden silkroad.exe'yi göstericeksiniz ve tamama basıcaksınız işte bu kadar oyunda çarınıza girip starta bastıktan sonra ''Home'' tuşuna basın ve istediğiniz ayarları yapıp start training'e(Eğitimi Başlat) basınız.İyi Kasılmalar

Sorularınızı ve isteklerinizi aşağıdan bana iletiniz.
Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Total:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şimdi Gelelim Kurulumumuza:Arkadaşlar kurulumu o kadar basitki gözlerinize inanamıyacaksınız.Sadecee kurduktan sonra masaüstüne çıkan dosyaları bir klasörde toplıyacaksınız.Ardından içindeki isrobotu çalıştıracaksınız sağ aşağıda beyaz bir el işareti beliricek ona çift(yada sağ tık start game)tıklayınız ardından bir pencere açılacak bu pencereden silkroad.exe'yi göstericeksiniz ve tamama basıcaksınız işte bu kadar oyunda çarınıza girip starta bastıktan sonra ''Home'' tuşuna basın ve istediğiniz ayarları yapıp start training'e(Eğitimi Başlat) basınız.İyi Kasılmalar

Sorularınızı ve isteklerinizi aşağıdan bana iletiniz.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)