Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
arkadaşlar konuyu yazarken yanlışlıkla sildim o yüzden kısaca anlatacam www.ghwww.net e girin ordan register olcak sitede girin ona sonra başlayın onlrdan 1.sine tıklayın (sonra aynısını 2.sinede yapın)
başladık üyeliğe
1.id
2.şifre
3.şifre tekrar
4.e-mail
5.cinsiyet
6.1115559 (bu rakamları yazın)
7.resimdeki harf rakamlar
8.gizli soru ilkini seçin
9.cat diyin ya da başka bişi
10.aynısı
reg/reg/ok derse olmuştur ya da altta id nizi fln yazar ordan anlarsınız
anasayfaya dönün gamedownload olcak ona tıklayın 2.sine gelin http://www.ghwww.net/down/ghdlq.rar olurmu bilmem ama indirme dosyası bu kısayolu kopyala dedim
indirin sonra m2 turkeyi kurun patch yapmayın indirdiğiniz rardaki dosyaları metin2 turkeye koyun değişikliklere tümüne evet diyin başarıya kurdunuz
açmak için orda savaşçı kafası simgesi olcak kare (şekil olarak işt) ona tıklayın açtığınızda çince yazılar gelecek orda aşağıya doğru bir ok işareti olcak (yukardaki işarete tıklayın ltfn sonra onlardan 1. ve 2.yi seçebilirsiniz üyelikte 1. ye üyeyseniz onu seçin 2.iyeyse onu 2sine de olun demiştim olduysanız ikiside (1.deki çar 2ç dede aynıdır yeni üyelik değildir)
aşağıdaki 2çizgi olan seçenek kutusu olcak onların en baştakine tıklayın
oyun açılmıştır ch3 ve ch1 den girebilirsiniz
konunun altına genel açıklama yapacağım şimdilik indirin
oyunla ilgili genel açıklama
silah saticisinda
+9 yay
+9 kılıç
+9 geniş mızrak
+9 yelpaze
+9 hançer
+9 küpe
+9kalkan
+9ayakkabı
+8 kolye olcak (kolye +9 olmuyor)
zırhcıda +9 keşiş +9 gök mavisi +9 ağır +9 elbise bulunur
satıcıda pot vb itemler var lonca yetkilisini değiştirme yüzüğü hp için harika bir içecek var 500hp veriyor dolmasını bbeklmiyoruz hemen dolduruyor 500hp mizi 8m ama
itemshop ci olcak 48lik zırhlar abanoz küpe ve syk
oyundaki en güzel iki uygulama 200k kadar yang düşüyor ve Basarken item almıyooooooooooooooooooorr
para düşürün itemleri silahcı ve zırhcıdan alın 10lv olun 10m birikir o zamana kadar siz de düşürdüğünüz giyotin hilal fln özel bir kız olcak onda bir sürü item var gri bir demir olcak ondan alın çok ucuz saten +9 a kadar kolay kolaaaay basın harika olcak o itemleri kullanın devam edin kasmaya 2.köye gidin 30olun düşürdüklerinize +9 basın şimdi büyülü demiri aldığını yerde kırmızı bir eşya olcak okun ucu şeklinde pembe 30mlik olanını değil 100k mı 400k mı hatırlayamıyom ondan alın efsun nesnesidir zırhınıza hp dayanıklılık ekler sevmezseniz kağıt üzerine mavi bişi düşer gibi bi eşya olcak aynı yerden onu alın yine 30mlik olanı almayın onunda 30luk olanı var çnki nese onun tüm efsunları değiştirirsiniz ben 3000hp gelene kadar yapıyorum para olursa daha 5 6 lvllarda 14k hp niz olur
ninja olun itemler çok ucuz benim oyundaki adım 11TURKIYE11
yoğun istek üzerine üyelik linki
http://www.ghwww.net/regist.php
indirme linki konunun içindedi başka yardıma ihtiyacı olansöylesin burdayım
başladık üyeliğe
1.id
2.şifre
3.şifre tekrar
4.e-mail
5.cinsiyet
6.1115559 (bu rakamları yazın)
7.resimdeki harf rakamlar
8.gizli soru ilkini seçin
9.cat diyin ya da başka bişi
10.aynısı
reg/reg/ok derse olmuştur ya da altta id nizi fln yazar ordan anlarsınız
anasayfaya dönün gamedownload olcak ona tıklayın 2.sine gelin http://www.ghwww.net/down/ghdlq.rar olurmu bilmem ama indirme dosyası bu kısayolu kopyala dedim
indirin sonra m2 turkeyi kurun patch yapmayın indirdiğiniz rardaki dosyaları metin2 turkeye koyun değişikliklere tümüne evet diyin başarıya kurdunuz
açmak için orda savaşçı kafası simgesi olcak kare (şekil olarak işt) ona tıklayın açtığınızda çince yazılar gelecek orda aşağıya doğru bir ok işareti olcak (yukardaki işarete tıklayın ltfn sonra onlardan 1. ve 2.yi seçebilirsiniz üyelikte 1. ye üyeyseniz onu seçin 2.iyeyse onu 2sine de olun demiştim olduysanız ikiside (1.deki çar 2ç dede aynıdır yeni üyelik değildir)
aşağıdaki 2çizgi olan seçenek kutusu olcak onların en baştakine tıklayın
oyun açılmıştır ch3 ve ch1 den girebilirsiniz
konunun altına genel açıklama yapacağım şimdilik indirin
oyunla ilgili genel açıklama
silah saticisinda
+9 yay
+9 kılıç
+9 geniş mızrak
+9 yelpaze
+9 hançer
+9 küpe
+9kalkan
+9ayakkabı
+8 kolye olcak (kolye +9 olmuyor)
zırhcıda +9 keşiş +9 gök mavisi +9 ağır +9 elbise bulunur
satıcıda pot vb itemler var lonca yetkilisini değiştirme yüzüğü hp için harika bir içecek var 500hp veriyor dolmasını bbeklmiyoruz hemen dolduruyor 500hp mizi 8m ama
itemshop ci olcak 48lik zırhlar abanoz küpe ve syk
oyundaki en güzel iki uygulama 200k kadar yang düşüyor ve Basarken item almıyooooooooooooooooooorr
para düşürün itemleri silahcı ve zırhcıdan alın 10lv olun 10m birikir o zamana kadar siz de düşürdüğünüz giyotin hilal fln özel bir kız olcak onda bir sürü item var gri bir demir olcak ondan alın çok ucuz saten +9 a kadar kolay kolaaaay basın harika olcak o itemleri kullanın devam edin kasmaya 2.köye gidin 30olun düşürdüklerinize +9 basın şimdi büyülü demiri aldığını yerde kırmızı bir eşya olcak okun ucu şeklinde pembe 30mlik olanını değil 100k mı 400k mı hatırlayamıyom ondan alın efsun nesnesidir zırhınıza hp dayanıklılık ekler sevmezseniz kağıt üzerine mavi bişi düşer gibi bi eşya olcak aynı yerden onu alın yine 30mlik olanı almayın onunda 30luk olanı var çnki nese onun tüm efsunları değiştirirsiniz ben 3000hp gelene kadar yapıyorum para olursa daha 5 6 lvllarda 14k hp niz olur
ninja olun itemler çok ucuz benim oyundaki adım 11TURKIYE11
yoğun istek üzerine üyelik linki
http://www.ghwww.net/regist.php
indirme linki konunun içindedi başka yardıma ihtiyacı olansöylesin burdayım
Son düzenleme:
arkadaşlar şu ara biraz lag oluştu ama sorun yok kasabilirsiniz ama pazardan item çekerken biraz yavaş oluyor ve bk okumada o da şimdilik kasmada sorun yk
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)