Merhaba,
Şimdi size Hamachili Pvp server kurmayı ve register(üyelik) sayfası açmayı öğreteceğim...
Şimdi size Hamachili Pvp server kurmayı ve register(üyelik) sayfası açmayı öğreteceğim...
İlk önce Linkleri vereyim,indirmeye başlayın:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şimdide Size Rahat Kurmanız için KURULUM VİDEOSU:
Zaten bunları indirdikten sonra kesinlikle serveri kurarsınız.Videoda tamamen herşeyi gösteriyor...
REGİSTER SAYFASI HAZIRLAMA
Register Sayfası Klasörüne girelim.Oradan "config" dosyasını açalım.Resimdeki Yerleri kendimize göre ayarlayalım:
işte örnek register sayfamız:
Rep falan istemiyorum.Yorum yapsanız yeter...

kardeş kurulum videosunun bi siteye upload edermisin lutfen formatı avi oldugu için açamıyoruma gameself youtube gibi bi siteye upload edersen cok minnettar olurum.
Çok güzel paylaşım Ellerine sağlık bende hamachili pvp kurmayı düsünüyordum.Çok yardımcı olacak bu bana tşkler
kardeş kurulum videosunun bi siteye upload edermisin lutfen formatı avi oldugu için açamıyoruma gameself youtube gibi bi siteye upload edersen cok minnettar olurum.
Kardeşim benim upload etmem çok uzun sürer.Ben başlayayım ama sana açman için bi program vereyim ben şimdi:
Kardeşim bu program sayesinde tüm uzantıları açabilirsin.Ben şahsen bunu kullanıyorum ve hepsini açıyor ..

Çok güzel paylaşım Ellerine sağlık bende hamachili pvp kurmayı düsünüyordum.Çok yardımcı olacak bu bana tşkler
Ne demek...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)