farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Hamachili Pvp Server Kurmak / Reg Sayfası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ata350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Merhaba,

Şimdi size Hamachili Pvp server kurmayı ve register(üyelik) sayfası açmayı öğreteceğim...​

İlk önce Linkleri vereyim,indirmeye başlayın:

turkmmo.png

Şimdide Size Rahat Kurmanız için KURULUM VİDEOSU:

imzaasasuke.jpg

Zaten bunları indirdikten sonra kesinlikle serveri kurarsınız.Videoda tamamen herşeyi gösteriyor...

ztg4cl.gif

REGİSTER SAYFASI HAZIRLAMA

Register Sayfası Klasörüne girelim.Oradan "config" dosyasını açalım.Resimdeki Yerleri kendimize göre ayarlayalım:

1770.jpg

işte örnek register sayfamız:

66742660.png

Rep falan istemiyorum.Yorum yapsanız yeter...:cool:

kardeş kurulum videosunun bi siteye upload edermisin lutfen formatı avi oldugu için açamıyoruma gameself youtube gibi bi siteye upload edersen cok minnettar olurum.

Çok güzel paylaşım Ellerine sağlık bende hamachili pvp kurmayı düsünüyordum.Çok yardımcı olacak bu bana tşkler

kardeş kurulum videosunun bi siteye upload edermisin lutfen formatı avi oldugu için açamıyoruma gameself youtube gibi bi siteye upload edersen cok minnettar olurum.

Kardeşim benim upload etmem çok uzun sürer.Ben başlayayım ama sana açman için bi program vereyim ben şimdi:

Kardeşim bu program sayesinde tüm uzantıları açabilirsin.Ben şahsen bunu kullanıyorum ve hepsini açıyor ..;)
Çok güzel paylaşım Ellerine sağlık bende hamachili pvp kurmayı düsünüyordum.Çok yardımcı olacak bu bana tşkler

Ne demek...

Konu Sabitlenirse Sevinirim ..;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri