mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Hikaye Ekle

Everest Bilişim Önerirmisiniz???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan innocent987
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 458
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar everest bilişimden alan memnun olan falan varmı detayıyla önerirmisiniz :):rolleyes::D:l03::ka19:

Everest Bilişimle Daha önce hiç çalışmadım ama son günlerde gerçekten çok övüyolaR teRcih eden sayılaRıda arttı sanıRım tanımam ama hakan bey vaRmış forum ismi labidu sanıRım baya iyi biRisi diyolaR eğeR aklında oRdan almak vaRsa bence al kaliteli biR şiRket bana göRe.

Amacım Everetsi kotulemek degil. Sadece Everestte calısan Hakan KALAY hakkında bazı dogruları solemek. Genelde dogrular soylendigi icin bu forumda kişiler banlanıo haksız olanlarda cirit atmaya devame dio ama olsun yinede GERÇEKLERİ Solicem.

Bu HAKAN KALAY denen kişi nerede olursa olsun ondan hizmet almamanızı öneriririm.

Bilteksis' de çalışmıştı. Küfürlerle dolu şikayetleri çözümlenen şikayeterde hala duruyor. Şimdide sıra everestte onu batıracak gorursunuz.

Şu an everets yeni yeni musteri kitlesi yapıyordur muhtemelen ve o yuzden hakan kalay ın su an msuterilere yaklasımı iyi olur ama biraz musteriler arttımı yine yalanlarına dolanlarına başlar sonrasında haksız yere hizmetleir iptal etmeye baslar hizmet sozlesmesini one surerek hatayı bize mal ediyorsunuz diyip o verilen parayı hice sayıp hizmeti siler haram mal yer

ornekleri dolu

Oyunu bozmuşsunuz suçu firmaya atmışsınız. Farklı yazılarla ve olaylarla olayı pekiştirmişsiniz.

Sizinle artık bir işimizin olmadığını düşünüyorum size hayatınızda başarılar dilerim.

Gordugunuz gibi anında postayı koymus sucu ney cocugun parasını vermiş hizmet almaya calısıo biraz zora geldin mi Hakan Kalay postayı koyuyor. Her zaman haklı olan hakan kalay oluo gecmis calıstıgı firmalardada bunu gorduk.

Bilteksis seni çıkarmakla en iyisini yapmıs evereste tavsiyem maf olmadan bu adamdan kurtulun.

Son düzenleme:
Hocam o Destek ve VPS le ilgili sorun olursa zaten bilişim suçlarına başvururum TMYWEB vardı bilen vardır belki aldım ordan 15 gün sonra firma kapatıldı.Şuan Mahkemelerle ugrasıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri