- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaşım bende sabah 9 dan beri bilgisayrın başındayım sadece bu gün değil hergün öyleyim istemiyorsan oynamassın bakım olduğu zamanda beklemek istemiyorsan ya dandik laglı bir oyun bulursun kendine yada arada sırada gelip açıkmı değilmi bakarsın! Oyun hemen açıldığı zaman girmenin bir önemi yok istersen durmassın bilgisayarın başında git gezin dolaş gel arada bir bak açıkmı diye!
VALLAHA HAKLISIN KARDESIM COK GÜZEL KONUSTUN BENDE İLK BASLARDA SİNİRLENİODUM AMA SENİN KONUNU OKUYUNCA HAK VERDİM BENCEDE KÜFÜR ETMEYİN ARKADAŞLAR BEKLEYELİM BİZE GÜZEL BİR OYUN SUNACAKLAR TAHMİNİM AMA BİRAZ HIZLI OLURLARSA FENA OLMAZ

:ka19::m08:

- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Evet sabırLı oLun Şuan Açsalar Sunucya Bağlanaacaksın hatası Lag Vb. Yine devam edecek biraz sabırLı oLun açıLacak.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
asdasdas
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
admin zapzup die bir [GM] herkesden item aliyor arkadasımdan da altin tas ve ayakkabı digerlerindehn de çelik keskin pala istiyor DaNgErSuRa her yerde ks yapiyor ban atilmasinı rica ederim DaNgErSuRa da tehdit ederek bir şeyler istiyor vede rica etsem ks yapmasın sölermisn lütfen banlarmısın hava atıyor
o çarı soyulan arkadaşımın şifresini bildiğimi ve çarının soydugumu benim üstüme atıyorlar onun da banlanmasını rica ederim sana işinde kolay gelsin bay bay :l04::l04: :l04:
o çarı soyulan arkadaşımın şifresini bildiğimi ve çarının soydugumu benim üstüme atıyorlar onun da banlanmasını rica ederim sana işinde kolay gelsin bay bay :l04::l04: :l04:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)