HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben bu konuyu admine yalakalik icin acmadim sizin durmak bitmez konularinizdan biktim belki bakar konu acmaktan bikarsiniz diye arkadasim admine anlamio bu isden diosun sen yap 1 server onu gorelim kimseyi zorla tutmuor admin bu isinde kolay oldunu kimse soluyemez..!!
Son düzenleme:
Evet kesin tam bir tarih versinler ona göre ne zmn açılacağını bilek ama vermiyorlar çünkü bi problem olursa server tam saatinde açılamayabilir ve kendi bilemeyen oyuncular bunu üzerine küfredebilirler bunun için vermiolar.
kardeşim sabır diyorsunuz iii diyorsunuzda bir peck 3 4 5 gün sürmez bunuda herkes bilior sadece bize kesin bi tarih versinler bizde bilek ...:S:S:S
Muhterem kardeşim adamlar tam bir tarih veremezler. Çünkü onlar bir sorunu hallettikleri zaman başka sorunlar çıkabiliyor. Biraz bekleyin. Eğer beklersek server daha çabuk ve sorunsuz açılacak.Sabredin ya. Başka oyun oynayın. Ben öyle yapıyorum.