Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

oyundaki sorunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saikosafar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 243
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saikosafar

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamlar ben MmoMt2 de Mars serverında oynamakta olan bir kullanıcıyım açıkçası ben bu foruma sadece sorunları dile getirmek ve çözüm bulunabilmesi için kayıt oldum.

Evet ben gerek ışınlama yüzüğü gerek ise portallardan geçerken ya ışınlanamıyor ekran üstünden basık bir şekillde kalıyor ışınlanmıyor ya titriyor ışınlanmıyon yada direk oyundan atıyor. Açıkçası ben bundan sıkıldım sadece bende mi böyle bi sorun var diye düşünürken arkadaşımın evindede aynı sorun vardı köylere sorunsuz ışınlıyor fakat ben artık kızıl ormana yada devler diyarına giderken oynunun beni atmasından bıktım ve atılınca hepimiz biliyoruz ki girmesi için onlarca vakit alıyor

Ben bu sorunlara çözüm getirilmesi için bunları dile getiriyorum umarım en kısa zamanda oyun daha güzel olur gereğinin yapılması dilğiyle

Saygılar...

Beklemede olun lütfen! Gerçekten şikayet edecekseniz ya başka serverımıza geçin bir süre yada oynamayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri