berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metİn35 gİrmİyor 04.02.2010

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmet7070
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKADAŞLAR BEN SERVER 1 (YANİ ALESTA'dA)Oynuyorum ve ortalama 3-4 Gündür Oyuna girmiyorum bugunun tarihi 04.02.2010 Saat 22.00 Oyuna giren yamayı nereye kuracağini bilen Kısacası SERVER1 (ALESTAYI AÇABİLEN) biri varsa bana özelden mesaj atsın Yemin Ediyorum 1 Aydır Biriktirdiğim bütün repleri vercem

arkadaŞlar ben server 1 (yanİ alesta'da)oynuyorum ve ortalama 3-4 gündür oyuna girmiyorum bugunun tarihi 04.02.2010 saat 22.00 oyuna giren yamayı nereye kuracağini bilen kısacası server1 (alestayi aÇabİlen) biri varsa bana özelden mesaj atsın yemin ediyorum 1 aydır biriktirdiğim bütün repleri vercem

bu adresten tr yama indir metin2ye kur ve metin35'İ tÜrkÇe olarak oynamaya basla hemen!
W w w . O r t a m c l u b . N e t . T c

h t t p : / / w w w . m e t i n 3 5 . c o m / d o w n . h t m l boşlukları sil linke gir en altta 2 tane download linki war download ve download1 ikisinden birini indir fark etmes rar dan çıkar oyun nerede kuruluysa o raya at 4 tane gamelogin war germanserver 1,2,3,4 eğer moddan giriyosan modun kurulduğu yere at ama hangi serverdaysan indirdiğin dosyadan oyuna gir ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri