mavzermete 1
mavzermete
Test5410 1
Test5410
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bakmayan bin pişman !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan analak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 344
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Sa arkadaşlar.Sizde bi ricam olucak.Arkadaşlar wolfteam Lag hilesini biri linkini ve anlatımını verebilirmi lag hilesi lazım bana ria ediyorm yapana rep vericem ! .

lag hilesi diye birşey yokki ama bir kaç kere oyundayken lag yapmak ile ilgili birşeyler duymuştum oyundayken DSL kablosunu çek modemin öyle lag yapıyormuşsun ama denemedim yani bilemiyorum lag hilesi diyede benim bildigim birşey yok

Sakın yapma öyle bişey Dsl kablosunu çekersen bağlantı kopar lag hilesi de yok oyunda ama lag diye bişey var.
LAG: İnternet hızıyla ilgilidir bağlantı yavaşsa adam donarak gelir yada ölmez sen öldürdüğünü sanarsın ama ölmemiştir yada kimseyi görmeden ölürsen nedeni lagdır.
Ayrıca bence senin demek istediğin şey BUG lagdan daha farklı ama çok işe yarar hile sayılır ban riski %0 dır yapmak oldukça kolaydır 1-2 denemede yapılır her bölümde ayrı ayrı buglar yapılabilir kutuların içine girmek yada duvarın önünde durup arkasına sıkmak gibi...Bunları burda anlatamam oyunda görmen gerek ama deneyimli bir kaç kişiye sorarsan yardım ederler belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri