B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Portal 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Julianna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 245

Julianna

Level 4
TM Üye
Konular
253
Reaksiyon Skoru
32
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
115
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Pekala itiraf ediyorum! İlk Portal oyunuyla tanışmama bir hayli geç oldu. Neden bilmiyorum ancak ilk çıktığı zamanlarda zamanın yeni çıkan oyunları arasında biraz kaynamıştı. Dolayısı ile tam olarak ilgi gösteremedim ancak en sonunda onunla tanışınca kalbimi bu kadar çabuk fethedeceğini hiç ummuyordum.

Oldum olası bilmece, bulmaca olaylarına ilgi duymuşumdur eskiden beri. nNe zaman zeka oyunları veya zeka sorularıyla ilgili bir kitap bulsam, filmle karşılaşsam onu sömürürdüm. Onları çözme konusunda çok çok iyi olduğumu söyleyemem ancak yine de boş değilimdir hani.

İşte böyle bir anda Portal gibi bir oyunu oynamak benim için ne kadar tatmin edici olduğunu hayal edebilirsiniz. İlk açtığımda ne yapacağımı bilemediğim Aperture Science`ın o beyaz duvarları arasında koşuşturmak, GLaDOS`un huşu dolu sesiyle rahatlamak ve turretlerın “I don`t hate you“ sözleri ile hala sevildiğimi bilme duygusunu yaşamak oyun boyunca kahkahalarla geçen bu zaman içerisinde ayrı bir motivasyon olmuştu benim için.

Teşekkürler.

Paylasım icin tesekkurler..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri