benim bildigim ates hayaletine karşı savunuor ama emin degilim
Ateş hayaletine ve suranın hiç bir skiline karşı yararı yok.
Edit serverde gm'liğim var iken bizzat kendim denedim
32000 ateş dayanıklığı getirdim ve sura ile ateş hayaleti açtım ama yinede işliyordu
ve aynı şekilde diğer skiller ile alakası yok.Fakat şaman ile kükreme yaptığımda deneme hesap yanıyordu ama damage vurmuyordu.
İlk postumda belirttiğim gibi;
Ejderha gücü şamanındaki güçlü ateş değişimi tuttuğunda sürekli vuran hasara karşı işe yarıyor %'si kadar düşürüyor,bir nevi zehire karşı koyma gibi.
Ateş hayaletine ve suranın hiç bir skiline karşı yararı yok.
Edit serverde gm'liğim var iken bizzat kendim denedim
32000 ateş dayanıklığı getirdim ve sura ile ateş hayaleti açtım ama yinede işliyorduve aynı şekilde diğer skiller ile alakası yok.
Fakat şaman ile kükreme yaptığımda deneme hesap yanıyordu ama damage vurmuyordu.
İlk postumda belirttiğim gibi;
Ejderha gücü şamanındaki güçlü ateş değişimi tuttuğunda sürekli vuran hasara karşı işe yarıyor %'si kadar düşürüyor,bir nevi zehire karşı koyma gibi.
Peki skillerin vuruşunu azaltıyor mu ?
Hayır yaramıyor. İyileştirmeci şaman şimşek becerilerine sahip. O yüzden şimşeğe karşı dayanıklılık işe yarıyor iyileştirmeci şaman karşısında.
Peki skillerin vuruşunu azaltıyor mu ?
hayır kesinlikle dediğim gibi sürekli damage vuran ateşin %si kadar düşürüyor.Hiç bir skill ile bağlantısı yok
şamanların skillerine karşı savunma büyüye karşı dayanıklılık işe yarar
Son düzenleme:
Hayır yaramıyor. İyileştirmeci şaman şimşek becerilerine sahip. O yüzden şimşeğe karşı dayanıklılık işe yarıyor iyileştirmeci şaman karşısında.
Bu kesinlikle yanlış şimşek dayanıklılığı rakibin size kritik vuruş şansını %'si kadar düşürüyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)