romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dosyasız ogame server kurulum gir!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan .çö
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

.çö

Level 5
TM Üye
Konular
138
Reaksiyon Skoru
42
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
102
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar etrafta herkes dosyalı filan falan anlatıyor.Tamam güzel bir şey ama yaptıkları bozuk link vermek yada verdikleri linklerin .rar şifrelerinin olmaması olması gibi nedenleri var.Hadi ona da eyvallah dosyayı indirdik rar açıldı bundan sonra on saat uğraş dur.Ben sıkıldım ve araştırmaya başladım.Yaklaşık 12 dil ve tarayıcı programıyla 2 haftadır araştırmamın sonucu muhteşem site buldum ve bu sitede tek yapmanız gereken şey normal üye olup ve ogame serverinizin ismini yazmak yani ayrı site açma derdi yok direk site senin serverına site yapıyor.Ayarlamalarda ingilizce var kullanabileceğiniz ( türkçe yok) ogame oynadıysanız bilirsiniz zaten.VE EN GÜZELİ: sitenize girip kolayca her türülü ayarı (üretim hızı vs.) yapıp oyunumuzu oluşturabiliyoruz.Evet siteyi veriyorum ve yorum +replerinizi esirgemeyin bir tık da bize gelsin yoksa haram olur diyeyim ve siteyi vereyim: TIKLA aşağıda ortada ¡Crea tu propio universo! yazısına tıklayın önünüze gelen yerde crear un miniuni ye tıklayın ve
1. boşluğa sitenizin adını
2. boşluğa sitenizin kısaltması(http adresiniz olacak bu)
3. boşluk admin nicki
4. boşluk şifre
5. boşluk e posta yazın
ve crear mi propio universio ya tıklayıp kayıt işleminizi tamamlayın
çıkan sayfada altta 3 adres sizin oyun adresinizdir o adresilerden birine giriş yapıp oyuna ıd ve şifrenizle girip ayar yapıp oynayabilirsiniz.Admin paneli oyuna giriş yaptıktan sonra en alttaki
administración yazısına tıklayıp bütün ayar ve banlamaları yapabilirsiniz İYİ OYUNLAR ".çö" KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR!!!.
+REP VERİRSENİZ SİZİN GİBİ BEN DE MUTLU OLURUM!:l03:

Çok Sağolun,
Bu Linki Volfurem'den Zero Verdi Ona Teşekkür Edşyorum :)
Ve Sanada Sağol!

Ama Bir Sorun var;
Dediklerini Yapıyorum,Üye olma formunu dolduruyorum ama tuşa bastığımda sayfa değişmiyo?
Daha Güzel Bişey Bulamazmısın?

Lütfen Yardım Edin!!!

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri