farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

YaKaMoZ var dediler BamBaska dedik.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NeONoktaBir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

8792.jpg

8587.jpg

8539.jpg

8517.jpg

Bu ne biçim SS'ler diyeceksiniz savaş sağlamdı çok alamadım :D

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

size yorum yapın diyen olmadı zaten :D[/QUsen şimdi bu resilere yorum mu beklıyoyon al sana yorum.lşalajwdlawşdaşwdlaşwdaşwdlaşwldmaşwldmşawldmaşwldmşawldalşdwlwdlkdkwağdakğapkdwğaüwkdawdpağwüdkadpkğawdpkağwdkağwdadöawğdwdpwkaüğdpkadkddkpwawkawüdüadküawüdawdawdaüwdüaüwdüawüdawdlakwüdlawdülawüdlawdülawüdğlawdüğlawüdlaüwdğlaüwğdlüawdlaüwğdlğaülwdğalwdüğalwdüğalwdüğalwdüğalwdüğalwdülawdüğalwdğülawdüğalülksefğüpkdwkpawd,pğ,awdpka,wğdpkadğa,dada,dk,adk,awkdpawkdpawkdğapd:m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08:Hoşuna gitmedimi al biraz dahaha.şiwdikawğdkawğdpağwdkawdkağwdpkağwdkadpkwğawdkğadpkğawdkğawdkğawdkğawdkğpawdkğpawkdğawkdğawdpakğwdpkğawdikadjkpawdojawdoajwdpawojdpawodjapwdjawpdojapwdjawpdojapwdojpawdjapwdjpawjodpoawjdapojwdpawjdpoawpodjapwdojawdojwapodjwapodjawpodjaodjawodpadjp. yeter lısanırm sana bu kadar yorum madalya astılarmısana:D

''boncuq83'' :m08: daha gelişmiş bi dil ile yorum yapsaydın ya :D
Gereksiz bi konu oldugu belirli zaten ancak kestikleri sahnelerden cekilmiş resimler kesildiklerini hiç cekmesler nedense zor savas diyorsun evet zordu bizde güzel resimler cekerdik cok kestik orada cok iyi dagildiginiz anlarida yakaladikda neden se Resim cekme geregi bile duymadık sonrasinda nasil dagildiniz gittiniz kesildidiniz kalanlarida toplamayı unutmussunuz gerçi onlarda kesildikden sonra sizin pesinize yetişmişlerdir sirasiyla nese dedigin gibi resimlerde gereksis yorumada gerek yokda sadece cevap verelim yeter li bu cevapda orada olanlarda biliyor neler oldugunu cok iyi zaten sadece böle üç bes resimle olayi abarliti sekile getirmeye gerek yok tabi herkes kendince olayi farkli ceker farkli anlatir senin yaptigin gibi bilseydim bende güzel resimler ceker eklerdim burayada neyse gerek yok baskada yorum yok zaten yeterince acik net sekilde anlattim savas konusunu varın istediginiz gibi anlatin size kalmiş iyi forumlar iyi oyunlar herkese...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri