Oncelikle slm arkadaslar ben bugun overkiller v3 ü indirdim. once overkilleri acıorm sora oyunu acıorm ama tam oyun acıldıgı anda yani id sifre yerinde oyun kapanıyor ve "could not inject dll" hatası alıorm ve 2 tane site acılıyor bi turlu hileyi acamadm yardımcı olrsanz sevinirim iyi forumlar.

kardeşim hileyi crosfire dosyasının içine at sonra bypassı da crossfire dosyasının içine at ilk önce hacki çalıştır çıkan şeye tamam de sonra bypasstan oyunu aç bypassla atıyorsa hata vermiyorsa patcher cf den aç inşallah sorunun çözülmüştür aynısı bendede olmuştu boyle çözdüm 

kardeşim hileyi crosfire dosyasının içine at sonra bypassı da crossfire dosyasının içine at ilk önce hacki çalıştır çıkan şeye tamam de sonra bypasstan oyunu aç bypassla atıyorsa hata vermiyorsa patcher cf den aç inşallah sorunun çözülmüştür aynısı bendede olmuştu boyle çözdüm![]()
denedim kardeş ama olmadı hack çalışıor ama instert e basınca menü gelmiyoo yüksekten düşünce canım fln gitmio bide 3-4 dk sonra hack tools decet verio
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)