Bodyguardd 1
Bodyguardd
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Güncel speed hack çalışıyor gel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugurkaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Arkadaşlar Forumda Belki Olabilir Ama Ben genede Koyayım.
Konu Silinir Veya Kitlenirsede Saygı Duyarım.

Denedim Demin Ban Falan atmıyor Şuanda Calısıyor Ne zaman Fixlenir Bilmiyorum.Herhangi Virüs Yok Esetle Taradım Fazla Hızlı Yapmayın Atıyo Ben 20 Yaptım Attı 10 İdaaldir.
[Resim: 1266.jpg]

SPEEDHACK ;

Rar Pas: wolfteamgüncelhack

Dosyayı Kernel İle Açıcaksınız Kernel Link Aşağıda

Eger Kerneli kullanmayı bilmiyorsanız ve bu hileyi nasıl yapacagınızı bilmiyorsanız hemen anlatayım ;

Önce speedhack.dll yi kernel'in yanına at.Sonra oyuna gir savaş kampı seçme yerinde dur.

Oyunu aşağıya indir kerneli aç ondan sonra çıkan sayfada ''Wolfteam'' bul
(wolfteam yazmaz orda kurulu olduğu klasör yazar) ona çift tıkla.

Sonra libraries bölümüne gel.Ordaki ''wolfteam.bin'' dosyasına sağ tıkla
''inject new library'' de ordan ''speedhack.dll''yi seç sonra bir şey gelicek ekrana orda
''2'' yazıor.O yazan 2 yazısını değiştir hız oranı o.Sonra altındaki butona bas hata vercek
.Ona tamam de oyuna gir f1 basılı tutarak bir oyuna başla..

BU KADAR UGRAŞIP KONU AÇMIŞIM YAZI YAPMIŞIM LİNKLERİ UPLOAD ETMİŞİM BUNUDA BANA HOR GÖRMEYİN BİR + REP TEŞEKKÜR YETER

[Kernel anlatımını ToNiq den alıntıdır Konu benimdir sadece KERNEL anlatımı ToNiq den alıntıdır ]

SABİT PLSS

Son düzenleme:
KARDEŞ LİNK SAGLAM KONU GÜNCEL DAHA YENİ UPLOAD ETTİM LİNKE TIKLA SOL ALTTA " Yüklemeyi başlatabilirsiniz " DER ALTINDADA " indirmek için tıklayın " DİYE BUTON VARDIR ONA TIKLA HACK GÜNCEL OYUNDAYIM ŞU ANDA ÇALIŞIYOR

fatihh kardeş hack güncel dedim ban atmıyor % 100 çalışıyor sunucu baglantısı kesilmesi senin AG ında birşey olabilir modemini kapat 2 , 3 dk kapalı dursun pc yi yeniden başlat yap net kablorını çıkart tak bende öyle birşey demiyor çalışıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri