darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Hırsızlar DiKKaT!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaskentViP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
SENDE BİR HIRSIZSIN

ARKADASLAR SU ANDA PİİSKOLOJILERIM COK BOZUK ChatlaX denılen yanı HAKAN denılen sahıs 125 TL lik editlerimi (5 TANE) +9 +8 TURKOLARIMI 1T mi Çalmıstır . . . Benı Herkes Uzaktan Yakından TANIR Ben HipNooZz
OLAY Aynen Şöyle Oldu :
İlk Önce 5iktasnınja carıyla yanıma geldı ve sana kralıyerlı 99 lwl carımı 5iktas carımı satıyım dedı +9 +8 Turkuaz Zırhlarına Karsı dedı bende kabul ettım ve bana Id Ve Sifreyi verdı bende Carına gırıp kralıyetıne baktım fena degıldı kabull ettım sonra ben ona +8 +9 Turkuaz Zırhlarımı verdım ve Çarı üzerime aktarma ıslemlerı gerceklestırmek ıcın mail.com a girdim ve bana msn sifresini ve msn adresını verdı bende msnı uzerıme aktardım ve carın sıfresını degıstırdım taa ki 1 sızıntı bulup bundan faydalanmıs . Bende sevinerek TÜM EDİTLERİMİ PARALARIMI 5iktas a yanı kralıyetlı cara aktardım oyunun zevkını cıkarıyordum . Aradan 1 saat gectı ve benı oyundan attı ID ve SİFREYİ denıyorum olmuyor ilk 5-6 denemeden sonra çaktım BENİ DOLANDIRMISTI HAKAN DENILEN SAHIS . Hemen yan carıma gırıp 5iktas a pm attım ve açıktı ama hıc cevap vermıyordu o vakıtte ıtemlerımı aktarıyordu kendı carına ARADAN 7-8 Saat Geçtı HipNooZz carıma gırdım ve loncadan baktım ChatLaX açıktı bende tam ona pm atacakken oyundan cıktı . Loncadakılere durumu bıldırdım ama kımse bana ınanmadı Sonra HAKAN DENILEN SAHISLA COK İYİ ARKADAS OLAN Berning e pm attım oda msn le HAKAN DENILEN SAHISLA gorusuyormus ve HAKAN DENILEN SAHIS ITIRAZ EDİYORMUS BEN YAPMADIM DIYE MADEM SEN YAPMADIN NEDEN YUZUME CIKIO KARDES BEN YAPMADIM DEMIYORSUN DA KAÇIYORSUN ???? GEREKEN NEYSE YAPILSIN [HER SOZE CAVABIN VAR BUNADA CEVAP VERIRMISIN?? HAKAN ]

HipNoZz

Burada Ağasın Ama Öbur Dünyada ?

Öbür Dünyada Allah (cc.) Huzurunda Karsılascaz

cCc

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri