Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
bu yançarım
bu diğer yançarım
buda diğer yançarım
Herkse selam.Bu vilusa serverinde kastıgım savascı bir çarım.Yaklaşık 110dan fazla kutsama war.Belki tamamını çekmemiş olabilirim herneyse ama 100den fazla var emin olun...
Çar hiç ban yemedi.Skiller biri 18de açıldı şiddetli vurus.Skillerin m leri fena değil.İtemlerin hepsini satmıştım kutsama almak için ama şimdi bu kutsamaları satınca bnm eski itemlerin daha iyisini elde edebilirsiniz.24 tane kat bileti var.lwl 59 yani iyi sayılır.
Çara düşünügüm değer 4 edit.Eğer teklif ve görüşleriniz varsa bana ö.m atabilir yada konu altından ulaşabilir oda olmadı oyundan ChatLaX a pm atabilirsniz.
Bir sonraki sefere 79LwL ninjamı satmayı planlıyorum onunda ssleri yolda koyucam.1kez soyuldu ama şimdiki itemleri hiç fena değil.2p 1g7 1m9 o da artemiste.Herneyse bununda sslerini koyucam.Bunada düşündügüm deger ya ankara içi 500TL yada oyundan 30edit.Dieceksiniz 30 edit 500TL den fazla eder ama şimi çevrenize bir bakın 1 editi 10TL ye hatta 5TL ye satan bile var...
ÜÜFFFF
la demekki bn bnm charı edit karsılığı satsam kaç yüz ederdi
)) 4 tne p 88 lwl full itemler 5 efsun efsunlarda sağlam boş efsun deil
vay bea
nyse iyi satışlar hakan 
la demekki bn bnm charı edit karsılığı satsam kaç yüz ederdi
)) 4 tne p 88 lwl full itemler 5 efsun efsunlarda sağlam boş efsun deil
vay bea
nyse iyi satışlar hakan 
xD hakılısın panpa ama bnm nnjada soyulmaan önce aynı senn gibi itemleri wardı 5 efsunlu wsws